måndag 4 juli 2022

Måndag 4 Juli första dagen fri rörlighet

Blev liten kortare tur till schtan handla det nödvändiga. Tur man har obegränsad tid.
Det blev 2 rullar med nytt utseende och 1 traditionell. 2 förpackningar Röda mygglarver till grodop, upptäckte att man köpt granulat istället för flingor. Slutligen blev det algwafers. Cannabis.
Bilden knäppt med Moto e6 när Doogee kamera varken är kalibrerad eller något. Med försenade CD:n är man uppe i 9 CD av och med det legendariska Sweet original uppsättningen. Ett av många band från 70 talet man älskar att lyssna på!

2 kommentarer:

  1. Hur man än försöker ska allt jävlas och trilskas! Absurt över alla otänkbara gränser, sedan läser man det ena vansinnet efter de andra galenskaperna däremellan får alltid pajasarna i den slutna bubblan politiska världen plats. Utvalda delar av 2022 skulle behöva nollställas och placeras i 1970 talets klimat, tidsanda och återvändo av den tidens politiker att fostra, tillrättavisa och forma dagens misslyckade pajasar! Världen runt inte endast i landet befintligt.

    SvaraRadera
  2. Fastän Sweet skivorna har dubbletter Dvs samma låt kan finnas med på flera skivor saknar det relevans när skivorna är inköpta under olika årtal och det är de 3 senaste man beställde senast i år. När man bortser från låtar som inte skrevs av bandet och lägger koncentrationen på låtarna bandet skrev själva slås man direkt av att de egentligen aldrig hade haft behov av Chinn-Chapman annat än som pr för att bli kända och erkända offentligt då. Så har man upplevt många album med andra band, att hitlåtar oftast varit överskattade och bandens egna material varit det enda de hade behövt.

    SvaraRadera