fredag 22 juli 2022

Torsdags Nöje i Kvavans Värme

Man fick för sig att göra något man sällan gör. Sist kan ha varit för åtskilliga år sedan när gamla, numera framlidne grannen levde. Då gällde andra mattor som piskades och rengjordes.
Igår, utan eftertanke på att det var kvavt ute, tog man ut stora mattan som endast dammsugats under de 3 år man haft den  och påbörjade piska ur damm. Mängder av  damm avlägsnades. Därefter gick man efter en mjuk klädborste och en klädborste modell äldre med tätare och kortare spröt. Borstade av allt hår som samlats för att slutligen använda klädvårdsrulle 2 stycken när den ena inte helt oväntat tog slut. När mycket flock, trådar och hår var avlägsnat tog man upp objektet.
Så blev slutresultatet. Tidigare nös man av oförklarlig orsak, vilket upphörde i och med denna enkla åtgärd. Med en vecka kvar av långledigheten får man c ifall det blir att damma av och dammtorka bokhyllan närmast rumsfåtöljen. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Försöka hålla borta damm från bostadsytan är ett konststycke många tror de bemästrar. Beroende på erfarenheter och tidigare mått av noggrannhet är det tyvärr många som misslyckas. Den mattan är ett rent mästerverk hur en matta utan vatten eller kem blir tillräckligt ren ändå. Sedan lyckades några timmar ihjäl slå. Med resultatet nöjd och glad som vid högsta vinsten Mazetti mörk mjölk nötchoklad.

    SvaraRadera