måndag 4 juli 2022

Doogee S59pro Så Är Det

Man gjorde lite jämförelse med Doogee S59pro till vänster om LG K8 till höger. Höjd djup och vikt skiljer sig markant!
Den känns naturligtvis som perifa beskrev det en stor och rejäl mobiltelefon! Tids nog vänjer man sig nog med formatet men vikten...340 gram blir lite svårhanterlig trots allt.
Ytterligare bevis på att "miljön" är en kopia på Moto e6 play! Det man saknar är återvändningspil, fyrkant och lite övrigt med skillnad i batteri kapacitet Moto har 3000 mah medan Doogee har 100050 mah. LG K8 har from igår ersatts av Doogee. Cannabis.
Reseladdare kabel plus adapter modell Hu-fO01 är sannolikt en Huawei multi adapter med Micro-C för mobilen. Produktionsland är Kina mest troligt även mobilen. Ja, alltid ska man begå misstag att köpa grisen i säcken men men.

2 kommentarer:

  1. Föga förvånande att den trots allt var så billig, 2795 kr för en enhet med batteri på 10050 mah. Brister för övrigt får man nog leva med tyvärr. Hade priset varierat mellan 5000-7000 kronor hade den nog varit mer noggrant skapad tillika mjukvara hade varit mer påkostad när applikationer avfall inkluderar istället för logiskt skräddarsydd med det allra viktigaste: mp3 spelare! Webbläsare, memo som LG. K8 mm. Det är otalet år sedan man köpte en helt ny mobiltelefon men är inte direkt bränd av någon eld eller så, bara besviken på det mesta man tar sig an ska trilskas och jävlas på alla otänkbara och tänkbara sätt. Dessutom har man annat helvete väntades under en kort fri rörlighet som stundande. Får c om nästa ersättning är pissgrus eller man har möjlighet till att åka och kolla på ersättare för mobiltelefon #3 fyrkant betyder NUMMER! Aldrig någonsin något annat skall elimineras som hashtag!

    SvaraRadera
  2. Somliga människor lär sig mobiltelefoner blixtsnabbt, andra har år att ta till sig dess format, vikt och hanterbarhet. Alla föddes inte med en digital enhet som leksak och därmed sagt att vi som levt i verkligheten fjärran bortom ALLT vad datorer, mobiltelefoner, Androids, iPhones, laptops, tablets, surfplattor, mjukvara, hårdvara, routers, kablar, kort och tillbehör förblir dessa okända föremål för granskning av innehållet. Det är en av anledningarna till att äldre människor med lång livslängd och livserfarenhet samt ibland med sjukdomar som diagnoser inte kan skifta med ljusets eller ljudets hastighet likt 5-10 generationer yngre kan och gör!

    Det är modigt som tappert att trots allt skaffa (köpa) något helt nytt att försöka sig på att hantera, så förvänta er ingen kortare tid än tidigare mobiltelefoner som Androids som varit betydligt enklare i dess helhet! Detta objekt kan ta åtskilliga fler år än man anar att helt kunna manövrera samt nerladdning av nyare versioner av Android och komplettera med saknade applikationer.

    SvaraRadera