torsdag 14 juli 2022

Märklig Doogee redan uppdaterad version!

Har till och från utforskat den nya mobiltelefonen. Upptäckte att det fanns ett program trådlösa uppdateringar...
Försökte första dagen att uppdatera till ny version. Detta misslyckades och sedan dess har det varit tjall med trådlösa uppkopplingen som av främmande orsak varit begränsad...hmm.

När man för 2 dagar sedan beslöt att ladda ner och installera uppdateringen visade det sig att man redan HADE version som befintlig! Hur i hela helvete kommer det sig!?!?
Dåliga programvaror framställs med ljudets hastighet och landar i roboten google playbutik!

Bluff och bedrägeri tycks vara tidens melodi och har så varit sedan millennieskiftet med en 800% ökning som medfört att affärskedjor och företag, banker och andra viktiga instanser drabbats med hårda slag och kontentan av alltet har bestått av de konsekvenser på konsekvenser som lagras och återkommer tätt duggande. Föga förvånande att de enkla, oskyldiga människor på planeten ser inflation smygande och självklart finns klippare inom affärsområdet som ökar på priset på populära varor och då är det ockerflation det är frågan om! Mycket går att tillägga men av hänsyn till den komplicerade situation som situationer som tyvärr intagit makten på nätet generellt så lägger man munkavle på det hela och locket på. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Mjukvara med desinformation tillhör inte ovanligheter snarare tvärtom och så är det med digital dynga ställd på repetition. Ta ett blad gör er själv glad är en GRATIS vegan kexchoklad!

    SvaraRadera