fredag 29 juli 2022

Tredje Inlägg (sista för aftonen)

De insatta i händelser behöver varken konspirationsteorier eller livliga fantasier för att förstå sådant som robotar inte begriper.
Detta är liksom Sars/CoV2 utskick från naturligtvis hemlig vegetation och olika länder där endast *de* har tillträde. Vilka *de* är kommer att bli lika offentligt som all spårningsbar information som eliminerades innan 1944 av ansvariga för allt som utgick ifrån helheten!
I Kalmar där halterna mäts varje måndag per vecka, vilket kan vara skapligt men det finns åtgärder som kunnat användas år 2020 men bakom lyckta dörrar pågår planering för massspridning och vidareutveckling av befintliga ämnen...
Naturligtvis gäller det att hålla sig till tidigare uppmaningar tills nya direktiv om likt tidigare påhittade restriktioner beslut fattats. Hur länge detta är planerat att pågå? Minst ** år för eliminering av 50% av jordens befolkning. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Apkopporna skickas ut liksom Corona viruset gjordes, de MB som tror annat är vilseledda robotar som sällan upplevt den katastrofala verkligheten som drabbat de allra flesta. De lever i sina sagovärldar med sagor och personliga problem ha ha.

    SvaraRadera