fredag 8 juli 2022

Fredagskväll 8 Juli 2022

Tog en promenad till affären för sedvanlig komplettering passerade besvärad marknaden och upptäckte det glesa i helheten. Längs en gata var själva marknaden och vid sidan av nöjesfältet. Med insikt i inflation och medvetenhet om personlig kapitalbrist är sparsamhet ytterst nödvändigt.
När vi lever i de tider där detta ännu inte besegrats och eliminerats! Vilket utgjorde att detta tillika alla övriga evenemang uteblev åren 2020-2021 och återkom i år samt att det sprids mer i sommar och kommer så att fortsätta gör man som ej doserad sig inget besvär alls att åter  drabbas av eländet. Det räcker att man drabbades i Februari månad av någon variant av viruset antagligen mildare sådan men tillräckligt för att man tvingades genom restriktioner försätta sig i karantän!
Mycket ser ut att gå makthavare i händerna och arrangörer står hjälplösa som handfallna inför vädrets makter, de enda makter man har hundra procent respekt för!
Sedan 23 år tillbaka har man i det närmaste dragit sig undan hela jippot med mycket få undantag. Sedan man drabbades av förmaksflimmer och hjärtsvikt år 2020 är beslut fattat om noll vistelse i folksamlingar och evenemang så det verkställdes egentligen år 2020. Fortlöper 2021 och i framtiden.
Antisocialt har man levt i princip sedan 1986 med ytterst få undantag. Man behöver helt enkelt inga människor runt omkring sig för att kunna fungera socialt och i de flesta sammanhang. Vad man behöver är återuppladdning rekreation och avkoppling och det blir alltid bäst utan några större yttre påhälsningar. TV, nyheter,skräp på kabel Tv kanaler samt det bästa när andan faller på: DVD video och något intressant att titta på och  det  saknas aldrig! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Den marknaden hade absolut ingenting alls att erbjuda! 2 stånd med Churros, 2 stånd med Aloe Vera forever, nåt med kläder i bambu, t-shirts, popcorn, kryddor, mobiltelefon fodral, mera kläder och lättsålt krimskrams och naturligtvis alla politiska partier hade tält där de spred valfläsk! Vad man saknade i marknadsstånden var de viktiga produkterna som mobiltelefoner, koola tillbehör och annat gångbart i ett samhälle som detta.

    SvaraRadera