fredag 29 juli 2022

1800 Selfies eller 3 Bättre Alternativ!

Det kan mycket väl vara sant. Unga kvinnor som tar 1000 tals bilder på sig själva för att välja EN eller max 10 stycken att använda sig av för att ladda upp till internet eller sociala mediaplattformar! Läst detta där unga kvinnor bekänner hur fåfänga de är.
Köpte något personligen aldrig tidigare köpt åtminstone kexchoklad. Liknande protein bar som finns men detta är kexchoklad istället, känns på den karaktäristiska smaken är antagligen protein kexchoklad och den var medel god.
Som sagt när man fotograferar vill man gärna ta en mängd bilder så att man kan välja bästa möjliga, precis som modellfotografer och sedermera de ekonomiska selfie kvinnorna. Överst och mitten är Doogee S59pro kameran medan den nedan togs med LG K8 kameran.
Läste att sjukhus är fullbelagda med smittade människor och siffrorna på antalet ökar markant vecka för vecka.
Finns något som fått uttrycket postcovid vilket innebär att man inte behöver vara smittad men symtomen finns hos människor ändå i olika former och tillstånd. Ibland funderar man på ifall det rör sig om det de nämnde tidigare som något neurologiskt genom att vetskapen om pandemin försätter människor i psykisk ohälsa och det kan ibland kännas värre för de utsatta än själva insjuknandet! Även att det är något som kan komma efter sjukfrånvaron som något av en slutkläm. Cannabis.
Ena dagen upp, nästa dag ner. Vore det inte på tiden att det likt data tillbehör infördes "dagspriser" eller marknadspriser som med allt hos somliga affärer och alltid plus moms? Drivmedel oavsett är populära ämnen som handgemäng kan uppstå för så varför inte införa dags eller marknadspriser!?

4 kommentarer:

  1. Så är det nog tur man aldrig brytt sig om de självcentrerade wannabe modellerna, uppfyllda med diverse gegga och toxiska ämnen ser ut som offer för misshandel innan allt lagt sig. Då är N!cks att föredra för den är då något nyttigt till skillnad ifrån... just det.

    SvaraRadera
  2. Alla medvetna vet att innan doserna ens uppfanns levde folk bättre och hade helt andra fungerande botemedel! Allt annat är floskler, okunskap och ren kackalorium. Klart dags och/eller marknadspriser kommer att införas tids nog.

    SvaraRadera
  3. Kånsumäntprizindäcks är ju helt åd hällwitte nomäjra! Å här är däjras fäjl!

    SvaraRadera
  4. Tur man inte är 25 år längre med allt vad rastlöshet och nyfikenhet då betydde. Den åldern har man passerat med 28 år vilket man är tacksam för! Ekonomiskt förmögen har man aldrig varit däremot rik på erfarenheter har man blivit så man känner aldrig för något andra finner "spännande" eller intressant. Den tiden finns inte längre den existerade där och då men aldrig här och nu! Så var det är det och lär sannolikt förbli i den personligen begränsade framtiden.

    SvaraRadera