tisdag 5 juli 2022

Då Förstår Man Desto Mer

Så det var de skadecinerna som till slut ledde till förmaksflimmer och hjärtsvikt! Det kunde man ha fått veta av de falska svinen inom skolmedicinen. Vilken infernalisk tur att man bröt med dessa avfallsprodukter! Det är så biverkningar långsamt avlivar oskyldiga människor!
Upptäckte vid hemkomst att man köpt granulat istället för flakes. Förutom alla fördelar för fiskar och övriga vattenlevande arter bidrar det även till klarare vatten vilket man helst vill ha. Det gynnar dessutom de vattenlevande arterna.
En flugsmälla köpt någonstans, hade säkert passat hos förskolan med samma namn som insekten den föreställer.
Det "skohornet" fick man när man var till den butiken och handlade kläder. 2 par byxor och 2 stycken kvalitets T-shirts.
Ovanlig modell av skohorn med magnet samt attraktiv design och utformning. Bäst av allt är att det ger aldrig vika!
Butiken finns ej längre. Lades ner några år senare efter att man varit dit. Har mängder av föremål från olika butiker som lagt ner eller gått i graven på 1 eller annat sätt. Även klassiska affärer och butiker från förr i tiden. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Man hade kunnat skriva av sig ilskan, irritationer och hur totalt omedvetet ond den imbecilla programmerade sjukvården är men det finns mängder av litteratur att läsa för de som antingen är ej upplysta, aldrig velat bli informerade eller "annat". Av erfarenhet genom livet har man naturligtvis själv valt i det närmaste helt EGNA tillvägagångssätt! Självklart blir man erfaren mer och fler bedragares och luringars, kvacksalvares som mytomaners försök att medvetet eller omedvetet ställa till oreda i oskyldiga människors liv. Tomma i kroppen som knoppen av vitt skilda orsaker borde dessa dömmas till, ja det är knappast nödvändigt att skriva.

    SvaraRadera