söndag 24 juli 2022

Noll Mening och Ide Att Klaga!

Tog en promenad för att göra nytta för miljön. Vandrade vidare och blev uppdaterad om en byggnad under renovering. Sådant man aldrig ser när man sällan passerar men det händer.
Gick vidare för att njuta lite av vad som kan vara njutbart en lördag eftermiddag och det var härligt att bara sätta sig ner på en av bänkarna och vila en stund.
När väder och vind är bästa tänkbara med solen lagom skinande lämpliga vindar kan det knappast bli mycket bättre.
Några bilder som visar härligheten och visst kunde man njuta av tillvaron och i total ensamhet blicka ut över gräsmattor 
Inga störande element eller det som annars väsnas utan helt lugnt och fridfullt som man sällan upplevt förr som senare.
Bildserie på hur stor yta det omfattar är ett måste när kamerans lins inte täcker helheten.
För länge sedan fanns en välbesökt kiosk här som hade det mesta en kiosk kunde ha och dit cyklade man frekvent för att handla vad man då behövde.
Naturligtvis har allt förändrats sedan dess, cirka 40 år sedan när hela samhället var helt annorlunda på många sätt och vis.
Det enda man har kvar frånsett bilder på extern hårddisk så är det minnen från 40 år tillbaka i tiden. Hade man inte haft dem hade minnesbilder varit diffusa och efter år 2020s händelseförlopp samt 2021s omtumlande turbulens har närminnet och långtidsminnet skalats av markant. Cannabis.

Hösten 2020 vill man ogärna återuppleva liksom vintern samma år! Visst har man bilder från snömassorna och hur dåligt det röjdes närmast bostaden. Ändå finns förhoppningar om bättre tider, krävande inflation och levnadsvanor kan bli utmaningar, ett politiskt korrekt uttryck av de som aldrig tagit ansvar för något annat än sina egna liv och familjer!

2 kommentarer:

  1. Värna om miljön är ett mångfacetterat uttryck som i detta fall beyder lämna tomma plastburkar i containern för återvinning men olyckligt är stämplat plastavfall och det man tänker först är att det åker till förbränningsugnar likt hushållssopor! Dom emballeras för att sedan förbrännas vilket är knepig hantering. Tyvärr kan några hyresgäster i fastigheten där man bor inte skilja plast ifrån wellpapp och språkbrist kan vara orsaken. Gör man vad man vet har man gjort sitt och kan ansvara för de personliga handlingarna. Liten fotnot i kotbot.

    SvaraRadera
  2. Värna om miljön är ett mångfacetterat uttryck som i detta fall beyder lämna tomma plastburkar i containern för återvinning men olyckligt är stämplat plastavfall och det man tänker först är att det åker till förbränningsugnar likt hushållssopor! Dom emballeras för att sedan förbrännas vilket är knepig hantering. Tyvärr kan några hyresgäster i fastigheten där man bor inte skilja plast ifrån wellpapp och språkbrist kan vara orsaken. Gör man vad man vet har man gjort sitt och kan ansvara för de personliga handlingarna. Liten fotnot i kotbot.

    SvaraRadera