måndag 11 juli 2022

Lagligt - Olagligt (doftfräschare)

En av de gånger man hämtade bilen på verkstaden fann man dessa föremål samt en ej i bild nyckelring.
När man söker på poppys finner man bland annat denna lockande text.
Vad lagen säger i förhållande till användningsområde är sannolikt annat än försäljare av produkter och belysning.

En doftfräschare oavsett modell bör betraktas som farligt gods när det är glasflaska det rör sig om. Likt dekorationer som julgran som var populär på 70 och 80 talet liksom nyare dekorationer tomten eller adventsstake för bil bör de placeras så att varken förare eller medtrafikanter distraheras av belysning från kupén.
Så när man känner doften utanpå flaskan och vet via varningstext att vätskan är giftig samt liknande handhavanden bör iakttas som med bränsletillsatsen man köpte tidigare så är det nog troligt att man inte använder dessa i bilen. Cannabis.
Varningstext knappt synlig om man inte har supersyn eller rätt glasögon/linser!
Finns i bagaget i bilen.

2 kommentarer:

  1. Den enes bröd den andres död som det heter. Gäller även syntetiska droger och konstgjorda Skadeciner som livsmedelsindustrin framställer i syfte att på årslånga avsikter ta kål på kobsumenter som icke oskyldiga är till sina livs diagnoser och sjukdomar!

    SvaraRadera
  2. Visst är det så. Innehållet i de flaskorna lär inte vara så fredliga som distributörer vill påstå. Tur att man inte köpt någon diodbelysning till de där flaskorna när det distraherar övriga bilister och utgör olycksrisk. När det kommer till skadeciner och doserna har folk levt med skygglappar och bortom verkligheten totalt så det är fritt fram för terrorister att härja på hektar ytor bara de tjänar multum miljarder på det. Att de sedan ska... Ja det skriver man inte. Så dum blir man inte. Dum? Jo, det kunde ha varit förkortning för Den Ultimata Människan men det är uttryck i sympati för mindre bemedlade.

    SvaraRadera