onsdag 27 juli 2022

I Spåren av Händelsers Förlopp

Är det väl föga förvånande att det sker vad populationen fruktat och fruktar.
Globala översättningar blir oftast torftiga och rena svengelskan som vrider sig värre än en bro i en omfattande storm! Så för de som naturligt inte kopplar finns en del så kallade översättningar.
Det är sånt här som gjort och gör att medmänniskor med lägre intellekt av olika orsaker luras inte får en fullständig information om händelser och många orkar inte bry sig vilket är det enklaste tillvägagångssättet. De som verkligen vill sätta sig in i något får i dagsläget hjälp genom internet och kan komma rätt men tyvärr kan faktum ha redigerats till personliga vinklingar och då har informationen gått förlorad. Förr i tiden fanns inte internet och då fick mindre bemedlade och liknande noll insikt. Cannabis.

Med detta kan man enkelt spå kontentan: spara slantarna ut till yttersta gränsen! Betala räkningar och försök att överleva trots hög arbetslöshet och mindre ekonomiska tillgångar! Skänk aldrig till olika instanser mer än kronor från pant av hittade flaskor och burkar! Lev snålt och köp aldrig från kapitalismens katedraler.

1 kommentar:

  1. Goda råd fritt man tackar och tar emot tur man för länge sedan slutat med alkohol det har ju ingen råd med dessutom är det ju ett gift! Inga fonder, inga spel eller lotter eller liknande för det är lyx och sånt har ingen arbetare råd med!

    SvaraRadera