onsdag 27 juli 2022

Flickan DVD Film 2009

Minns när man köpte filmen att man då var ute efter något nostalgiskt. Handlingen utspelar sig sommaren 1981 och föräldrarna till flickan har planerat en resa till Afrika men får via telefon veta att dottern är för ung, de har 10 års gräns för medföljande barn och flickan är 9 år vilket gör att hon inte får resa med föräldrar och äldre bror.
Pappans syster lovar att ställa upp och ta hand om flickan men hon är i kärlekslivet och flickan blir lämnad ensam...
Det är alltid bekvämt med DVD video när det finns val alternativ som trailers, syntolkning, inställningar och scener vilket man nu vill väljer man enkelt.

Fördelen med DVD video är att man ser exakt när man vill utan att behöva passa tider samt kan se om filmen om man vill och har tid. Något som antagligen inte finns för de verkligen bekväma som skaffat streaming är extra materialet som kan bestå av bortklippta scener, ljudinställning, trailers, musikvideo, filmen och en hel del annat. 

2 kommentarer:

  1. Visst gjordes valet DVD video tidigt kanske är 1999 när man beställde de första filmerna. Sedan dess har det rullat på och antalet har ökat men man har ju även "skeppat" åtskilliga filmer av olika skäl främst att de inte hållit handlingen. Vet aldrig när streaming tjänster dök upp men oavsett erbjudanden i reklam har man aldrig fallit för det alls utan alltid stått för DVD var, är och förblir bäst! Finns inget ännu i dagsläget som ändrar på det.

    SvaraRadera
  2. Kapitalister får väl ansluta sig till det de vill och propagera för sin nöjda anförskaffning! Man använder det man känner sig bekväm med och ifall somliga har komplex för att rädslan att bli betraktade som otekniska är det deras problem. Säkraste sättet är oftast bästa tekniken!

    SvaraRadera