fredag 22 juli 2022

Till Veckan Kan Det Bli Något

Beställde tidigare en fast tvål som inte räcker hur länge som helst med udda namnet Bay Laurel Castillo vilken levererades i praktisk påse i tyg.
Oparfymerad fast tvål kan bli en annan erfarenhet, när Bay Laurel Castillo doftar (jodå, har än så länge kvar cirka 25% av den!) Någon blandning av kola och något annat.
Beställde idag 2 stycken unscented soapnut tvålar utan tanken på att det inte var Bay Laurel Castillo! Nåja, blir intressant att se hur den sorten är rent  funktionellt.
I Hampans tecken kan det bli intressant att prova nya grepp varvid man även beställde en disksvamp. Återstår att se vilka användningsområden den får.
Även hudlotion tuben är på väg att sina och utan denna vill man knappast vara!
Burken med superdryg handkräm är på jobbet(?) och nu kändes det som att man vill prova en personligen ny produkt. Hampa olja. När man tidigare provat den fantastiska CBD oljan naturligtvis för invärtes OCH utvärtes bruk vill man gärna prova olika hampa produkter, när så den personliga ekonomin så eventuellt tillåter.
Har en annan superdryg handkräm bestående av granatäpple och något mer och döm om ens förvåning men den funkar faktiskt och gör underverk! Därför föll det sig naturligt att man vill prova olika hudprodukter när man nästan alltid haft känslig, torr och obalanserad hud. Med arbetet och mycket tvätta händerna procedurer utsätts hud, naglar, nagelband för påfrestningar som är negativt.
Självklart vill man fortsätta med komplement till frukosten med skalade hampafrön. Funkar utmärkt ihop med de Skadeciner man tar!
Minns inte att man har beställt den chokladkakan tidigare så det får man bli någon erfarenhet rikare på. Senaste beställningens 10 stycken chokladkakor och livsmedelsbrist blev ersättning för livsmedel vad man hade - chokladkakor! Naturligtvis vände det upp och ner på magen den stackaren! 🥴😩🤢💩
Så var det med det och nu återstår att se när paketet dyker upp. Naturligtvis har man överseende med sk semestertider.

När man bor i ett samhälle som motarbetar alla former av förnyelser, ta hem andra produkter som livsmedel så har det blivit enda lösningen att beställa vad man vill ha. Sedan återstår ju alltid att kolla upp ifall det funkar bättre eller sämre. Den chanstagningen gäller ofta med personligen nya produkter. Cannabis.

3 kommentarer:

  1. I dessa pest, kolera, rabies, mjältbrand, coronavirus, TBE, TBC och alla sjukdomar tillsammans tider är det tur att man är intelligent, logisk och universalt varsam, försiktig och vanan trogen att behärska ensamheten utan psykosociala behov av resor, träffa främmande individer, besöka vilt främmande miljöer och knyta några som helst nätverk av oftast inkompetenta lik! Man vet istället för att utforska.

    SvaraRadera
  2. Så var det är det som förblir det. Mindre bemedlade får väl följa flockar men då kommer konsekvensen bli att man ser dem försvinna för att aldrig mer återvända. Vart man än beställer ifrån är det ingen mening eller poäng att skriva eller länka. Det företaget stödjer mycket galet som absurt! Så länge man får tag på produkter är det okej.

    SvaraRadera
  3. Visst är det så. Så har det alltid varit det är och kommer för all framtid att förbli. Blåögda, naiva, imbecilla cykelställ, kassaskåp, sågbockar och spett har funnits sedan stenåldern och det utgjorde klar, markant som väsentlig skillnad på kommande generationer! Människan var fri att välja förr även om det förhöll sig inom sträng begränsning. Somliga är tvungna att ha dessa begränsningar när de inte har de naturliga spärrarna. Hycklare är de som frivilligt låter sig doseras med främmande ämnen i blodådror indoktrinerade av falska profeter (FHM) och dess apostlar! Injektioner fördelade i mikrodoser har ett enda syfte. De som inte vet detta får försent veta när deras kroppar upphör att fungera! Konspirationsteorier är alltid skapade av kvacksalvare såsom självutnämnda makthavare och myndigheter.

    SvaraRadera