söndag 17 juli 2022

Söndag 17 Juli Bilen Rundtur Nano SIM kort

När allt helvete ska ställas på sin spets är året 2022 och i princip allt ska trilskas krångla och utgöra total oreda. Ur kaos ordning vet man ju sedan tidigare och utan handlag och kunskap sker inga som helst under eller hantverk!
Tog en rundtur med bilen och vid lämpligt tillfälle öppnade huven för att kontrollera läckage eller ej. Där och då såg det så ut och besvikelsen var nådd. Åkte långa vägen tillbaka hem och gjorde samma procedur på parkeringsplats. Vad!? Inget läckage alls! Förbluffande! Men teorin finns att ämne nummer ett Water Remove nått förgasare och gjort vad det skulle. Det återstår att se i augusti när miljö ska ställas in på förgasaren.
Som det framgår av bilderna syns inget läckage där det tidigare var. För övrigt SÅ ser en gammal, standard Volvo B21 motor ut! Karosseri må se illa ut liksom diverse kex har gjort diverse hål i plåtar men chassit och motor är ännu intakt och funkar hyfsat. Om justering av koldioxid får motor att gå jämnare på tomgång blir man naturligtvis nöjd.
Höger framskärm och expansionskärl samt spolarvätskebehållare vars motor funkar utmärkt och det har man lyckats med konststycket att utföra själv!
För de som funderar vad och hur ett Nano SIM kort till mobiltelefon Android och iPhone ser ut finns bild på det ovan. Fastklistrad på insidan av ett lock till en snusdosa vilken man äger själv. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Ja visst är det alla katastrofers år 2022!!! Bakslag och multipla konsekvenser på konsekvenser för att inte dra bort tidigare konsekvenser! ALLA ska drabbas på ett eller annat sätt vad de än försöker sig an och på. Granska idiotismen sociala medieplattformar och upptäck allt galet, snett och vint, allt hel imbecillt som matvrak och sekund korta klipp, humor likt markant lägre än kiss och bajs humor! Meta tycks ha samlat ihop hela världens befolkning och försöker platta ut allt sunt förnuft till en veritabel gegga. Fakebook och Shitstagram är 2 av dem och kopplar samman sökare av lycka och rikedom med affärs miffon, ockerföretag och bettleri av ytterst varierande art.

    SvaraRadera