lördag 30 juli 2022

Sista Helgen i Juli 2022

Skönt med helg för de flesta, utom undertecknad. Visst är det helg även för den som skriver, lagom temperatur men sol har lyst mer med frånvaro än närvaro!
Den flytande sörjan har långt kvar innan den är kung som pandemin! Cancer gynnar den dock liksom många andra sjukdomar och virus!
Alla idiot webbplatser: SLUTA tramsa med era kakor Tack! Man bojkottar webbplatser med dessa. Ni är knappast slugaste i släkten som envisas med den skiten!
Hela dagen har underhållet pågå och mest troligt till imorgon kanske måndag. Nyhetstorka? Har varit förr är nog mest troliga orsak att utföra "underhåll" då.
Då är det läge att ta en trevlig, tidlös bild på något tidlöst som detta. Har sett likadant ut i snart 10 års tid utom vintertid när det är täckt med snö vill säga. Cannabis.

5 kommentarer:

  1. Det lär dom förlora kapitalt på! Det har dom säkert råd med, antagligen lyckats lura tillräckligt med naiva användare

    SvaraRadera
  2. All energidryck ger samma bakslag och biverkningar! Tur man provat enstaka burk och flaska!

    SvaraRadera
  3. Sista bilden var det bästa möjliga! Endast en är bäst här

    SvaraRadera
  4. Nån nyhetsbyrå är man ju inte! Uppmärksammar märkligheter värd att kommentera när det inte går att göra anonymt på diverse såna webbplatser. Mycket finns att uttrycka och kommentera men oftast tänker man bara tyst. Det är enklast så.

    SvaraRadera
  5. Ja alternativ media måste nog rensa ut och uppdatera mjukvara som mycket annat annars riskerar de volymer med felaktigheter och det har tidigare klavertrampare för länge sedan bevisat när de så gjort!

    SvaraRadera