söndag 31 juli 2022

Söndag 31 Juli 2022

Läsa utan att få tillåtelse att kommentera är som att stå i rättssal med munkavle! Kapital makt har så gjort mot omvärlden för att se vilka som godkänner och accepterar utan motstånd och strid.
Tillräckligt länge har man haft internet för att ignorera som förkasta gammal skåpmat likt det nedan. Trist för omedvetna, nya och förvirrade. De antar nog prenumerationer kors och tvärs och luras betala för sånt som förblir sparat dock oanvänt.
Föga förvånande när kapitalet är enda talande makten! Yttranden i majoritet kan tas upp men kvickare nonchaleras om det ej anses "tillföra något kapital"
Fler än undertecknad som får bli blåst på allt mot noll kunskap och prestation. Bara lögner om åtgärder!
Vad som skrivs är en sak vad i verkligheten sker tas sällan eller aldrig upp. Den kompensationen återstår att se om den utbetalas alls. Rätt som det är har det vänt och utsatt för transfusion blir ersättningsskyldig.
Antagligen några rika med miljarder följare som missnöjt beklagat sig!
Mycket avfall, ibland underhållande ibland rent avfall! Beroende på intressen och relevans, vinklade artiklar, lögner, floskler, konspirationer från maktens elit i syfte att fly undan den trängande sanningen i verkligheten. Cannabis.

5 kommentarer:

  1. Föga förvånande att makthavare missbrukar långt över tänkbara som otänkbara gränser

    SvaraRadera
  2. Instagram lika intressant som leka med fjärrkontroll till VHS video eller DVD spelare ställd på repetera

    SvaraRadera
  3. När kapitalet är viktigare än kunskap men så har det blivit from år 2020

    SvaraRadera
  4. Att många kanske massor kommer att rösta total motsatsen till vad somliga partier inbillar sig har med trovärdighet och procentenheter pålitlighet! Somliga granskar olika partiers aktiviteter i alla olika sammanhang därefter läggs rösterna i valkuverten. Naiva, de som struntar i alltsammans och soffliggarna gör som de alltid gjort och det finns inga kontrollanter som uppmanar dessa 3 kategorier så det blir som utfallet visar.

    SvaraRadera