tisdag 26 juli 2022

Se Om Sitt Hus 🏡

Så kom slutligen dagen man väntat 2 veckor på. Lång ledighetstider och kylskåp som frys nästan ökentomma! Även om vi alla gått in i tiden när kött och mejeriprodukter har lättare för att härskna och bli dåliga kan klart konstateras att det verkar gälla just köttprodukter och mejeriprodukter! Man kan nog utesluta sojadryck och växtbaserade livsmedel när dessa ju är i kylskåpet och frysen men även att tillagade verkar de behålla fräsch smak och konsistens.
Sojadryck så bra, njutbart och nyttiga! Finns andra sorters man kan köpa och dricka och den man konsumerar är en de har bra pris på! Hälsan till varje pris.
Pålägg till kommande veckor 2 är helt nödvändigt när man är åter på jobbet och växtbaserat pålägg är fenomenalt!
Naturligtvis måste man ju ha frukost hemma och vad passar väl bäst än osockrad musli och självklart skalade hampafrön. Nyttigt och bra så att Skadeciner gör sin nytta.
Livsmedel halvfabrikat är ett måste och dessa finns inte på restauranger annat än som special och det blir tyvärr saftigt ekonomiskt att vara bekväm och beställa måltider från restauranger och liknande!
Ett paket bästa kaffet blev det inhandlat för smak och arom är viktigt. Som komplement mixar man den bryggda kaffedrycken med specialbryggda drycken nedan! Får man personligen perfekt arom, smak och styrka!
Den burken var tom så det blev en påse med refill för den är utmärkt som komplement till Milea som saknar styrka och sedan funkar den superbra till mix på Espresso!
Två förpackningar av den är nödvändigt när de är utsökt god och klart nyttig det är ju fantastiskt att en hamburgerkedja satsat på växtbaserade livsmedel men det är klart det gynnar affärerna och det är ju så man håller huvudet eller näsan ovanför vattenytan!
Traditionellt blev det 2 stycken påsar med växtbaserade bullar för det kan man ju inte vara utan. Än så länge går det an och någon omättlig avfallskvarn är man inte så det räcker ett bra tag!
Notan för hela "kalaset" landade på en nätt summa som man får räkna med när det är blodigt dyrt som kostsamt att leva hälsosamt och nyttigt! Det är dock hållbart och man mår bättre än bäst på dessa livsmedel.

Det är klart sedan finns det de med oändlig fantasi, finess och recept i huvudet som gör mycket mer men hellre det som är nu än att hålla på och experimentera som mixtra och misslyckas! Cannabis.

3 kommentarer:

  1. Coop lokalt har höjt 2 kronor på 3 för 2 såg man. På lilla paketet har de höjt till ockerpris på 7 kronor!!! En annan produkt tar de 8 kronor mer än Ica lokalt!!!! Då handlar man där det är prisvärt, kundvänligt och framför allt SERVICE!!!

    SvaraRadera
  2. Ibland tappar man uttrycken men de återkommer ändå ganska snabbt. Månadens namn var ett typiskt 70 och 80 tals uttryck många och de flesta använde och i somliga fall missbrukades. Rötmånad! När som man själv känner till det, kött och mejeriprodukter har lättare för att härskna, frukt ruttnar och mjölk grädde och kanske fil surnar och klumpar ihop sig. Fördelen med soja produkter och plant som växtbaserade livsmedel är att de nästan saknar utgångsdatum! Åtminstone av de personliga erfarenheterna och det är ju fantastiskt bra. Kanske en av anledningarna och orsakerna att de är betydligt dyrare i inköp.

    SvaraRadera
  3. Tur att man är kvick på att förtära livsmedel så behöver inget kastas för det är enbart bidragstagarna som kastar livsmedel och fyller de små bruna tunnorna. Svärkä är bra land vi inte behöva jåppa eller intäkrära oss!

    SvaraRadera