söndag 17 juli 2022

Allt Som Görs

Kan alltid göras bättre, eller sämre beroende på vem. Stundtals får man ha överseende med somliga och deras handikapp. Självcentrerade råkar oftast ut för ibland bitter men sann kritik. De förtjänar det.
Bättre bilder på uppstart av senaste objektet den lilla tegelstenen. Ännu något svårhanterlig och otymplig men det klarnar allteftersom.
Eldig och frän bild och visst är den skaplig rent tekniskt medan batteriet 🔋 är helt enligt önskemål. Sedan återstår att se när man får tag på nytt batteri till LGK8.
Display glaset får 1 i betyg för något gorilla är det inte! K8:an har i jämförelse 20 i betyg! Det har hållit alla år och håller ännu! Trots tuffa utmaningar. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Vad perifa ska gotta sig i att ha sålt eller vidare levererat en tegelsten med ett bra bratteri men ett sämre operativsystem än Moto e6 play! Och mycket plagierat från Motorola e6 play! Möjligt att det är Motorola som installerat ett av deras egna gamla system? Möjligheten finns alltid. Det är inte bara en som köper eller beställer "grisen i säcken" det finns åtskilliga tusentals naiva med för mycket kapital som snyltgäster ser till att roffa åt sig av! Lycka till med allt.

    SvaraRadera