fredag 29 juli 2022

Halv Månad Avinstallation!

Sista fredagen på lång ledigheten och vädret har varit katastrofalt skit med fåtal glimtar drägligt! Hade varit bra att likt björnar gått i Ide under 4 veckor och vaknat utvilad och rehabiliterad på måndag.
Första tanken som dök upp var apkoppor när det är så mycket avskräde man läst om de senaste 2 åren, det ena groteskare än det föregående. Nä, den tabloiden brydde man sig aldrig att gå in på när övriga dasspapper är så kapitalkåta att de låser artiklar och värst är de som låser nyhetshändelser. Såna borde låsas fast på öde ö och aldrig ens få simma tillbaka!
Låter lite som de hypokondriska "nu mår jag bra...nu mår jag sämre...nu känns det bättre...men nu mår jag riktigt illa...". Ser ut som att det blir sänkning ena dagen höjning dagen därpå osv. Nåja, bara man tror man är fantastisk och cyklar till jobben, köper trisslotter och drömmer att man var 30 år yngre permanent så löser sig allt av sig själv.
Avfalls applikationer är bäst att avinstallera för gott när allt innehåll försämrats så att inget är att se, höra eller bry sig ett dyft om. Den applikationen ser ut som utrymmet för drivmedels påfyllning av somliga fordon! De kunde byta logga mot en container med inkluderade soptunnor i, det hade passat utmärkt när mediaplattformen funkar likt en enda jättelik hela världens avfallstipp. Cannabis.

3 kommentarer:

  1. Finns ingen tid att utforska avfallstippar! Ingen mening att besöka någon affär eller loppis allt är ändå bara...

    SvaraRadera
  2. Kört och hela det här året är kört liksom nästkommande år och några därtill. Det är bara att inse fakta och sluta drömma om drägligare tider nu är det bara att jobba dag för dag som gäller drömmar är för träcken och bidragstagarna som vi vet.

    SvaraRadera
  3. "Allt fler smittade till sjukhuset" ja vare sig det gäller apkoppor eller varianter av Kåråna viruset så har man ju klarat sig hittills tack vare långledigheten. Återstår att se hur många dagar, veckor det går innan man åker på någon "släng" av något? Augusti månad borde funka sedan kommer svalare tider i september och oktober och då har man ju varit inne i "smeten" ett tag. Har alltid förhoppning att slippa ifrån det mesta men utan silvervattnet blir det kärva tider för att inte säga omöjliga. Tyvärr känns det inte riktigt som att kombo Skadeciner och silvervatten funkar som det gjorde med Metformin där det inte var några som helst problem. Gissar att den där acidos man kunde drabbas av pga Metformin i kombo med vätskebrist och värme hävdes av silvervattnet och kanske några vitaminer och mineraler. Många år misshandlades hjärtat omedvetet pga ansvarslösa och det resulterade sannolikt i det man har i dagsläget!

    SvaraRadera