söndag 3 april 2022

Allt kan bara sluta på 1 sätt...

När allt ändå är dömt att misslyckas vad skulle meningen då vara att försöka stå emot? Mycket skulle tappra och modiga få säga. En del om styrkan och kraften finns säger undertecknad.
Den har gett mycket och det mesta när dagböcker inte setts givande i samma utsträckning. Den har varit en absolut ventil för utlopp av ilska, oro, rastlöshet, glädje, lycka (sällan!) och kränkthet.
Komplement när enbart vibrerande ljud blir väl tunnt. Hoppas snart kunna få återuppta den och uppleva dess sköna ljud.
När föregående enhet upphörde funka blev denna räddningen. Funkar än!
Sista enhet som köptes 2007 har varit avgörande för fortsättningen på tidigare analogt projekt som spelades in på kassettband vilket i sig gav ett par CD-R skivor i urval. Denna enhet har gett resultat av ungefär lika många(?) CD-R skivor. Främsta anledning är förutom utveckling av det personliga intresset från i princip spädbarnstiden till för ett par år sedan är en naturlig ventilering av alla intryck, information, desinformation, känslor och märkliga som traumatiska  upplevelser. Cannabis.
Färger 1996-97 av: undertecknad.

När man skräms, förtrycks och blir tystad på 1 eller annat sätt är musik(?) och texter ett utmärkt sätt att hantera vardagar och helger.

2 kommentarer:

  1. Som tur var hann man med mycket under verksamma år, tack och lov! Fanns ibte, finns inte, kommer aldrig finnas någon mening att göra något för andra eller annat än en själv! Därav behåller man vad som skapats själv innan det går till kremering. Egoism? Icke! Endast realism i tankar, ord oxh handling.

    SvaraRadera
  2. Alla stavfel som delvis korrigerats när det upptäckts har till 100% varit, är och förblir den kassa android man tyvärr tvingades köpa dyrt för cirka 5 år sedan! LG K8 vars batteri är förkastligt likväl som tangentbord som vid uppdatering tar miljarder ljusår att ladda ner därav har så icke blivit! Avfallet duger tills man får möjlighet till något annat objekt.

    SvaraRadera