tisdag 26 april 2022

Uppdatering Umeå EKObutik

Gjorde i eftermiddag en personlig uppdatering av en butik man inte varit till på 3-4 år. Döm om undertecknads förvåning tillika insikt! Borta är alla vitaminer och mineraler i kapselform
10 juni 2017 bild: Undertecknad
Uppdatering 26 april 2022
Borta är alla drycker, kylskåpet och man upplevde som att det var glest i hela lokalen. Torrvaror som bönor, linser, fröer, alger och vad bilderna visar var ungefär vad som fanns tillsammans med glödlampor, stenar (kristallstenar?), äppelmust och äppelcidervinäger.
Visst kan man förstå att 2020 och 2021 varit tunga år för egen företagare likt killen (nu hade han nån medhjälpare) och då har antagligen mycket förändrats samt att lokalhyra knappast är gratis men det var väldigt annorlunda med mycket te sorter, kakaobönor mm. Naturligtvis förstår man att det är bra med hållbara leverantörer, odlare och ett tryggt kundnätverk men...väl tunnt när det inte fanns drycker i ett kylskåp likt förr.
Whole Earth Cola i särklass bästa cola läsken!
Karma Kombucha udda med mikrolite alkohol men ack vilken törstsläckare!
Två bra törstsläckare man köpte någonstans men var tog de vägen? Försäljning tycks ha upphört i princip överallt, finns några som helst återförsäljare av Whole Earth och Karma Kombucha? Ser kärvt ut men det kan väl finnas lösning till slut.

Butiken befinner sig vid norrlandsgatan granne med No! Norrlands operan.

2 kommentarer:

  1. Onödig promenad till butik som changserat i den utsträckning den gjort! Oavsett pandemi skall det finnas något för de flesta med liknande inriktning!

    SvaraRadera
  2. Ta FÖR HELVETE BORT recaptchs skiten!!! Sådant avfall skall elimineras omedelbart imbecilla sombier! Ta bort Blogger ifall ni är så SATANS missnöjda och sluta era jobb lämna över till människor med konstruktiv utveckling Tack!

    SvaraRadera