söndag 24 april 2022

Söndags Uppgifter

Lite lugnare men förutom Anticimex (duschen) så blev det delvattenbyte i ettan Dvs 105 liters akvariet. Fiskarna blev nog förvånade och överraskade
Insåg redan förra helgen att det var nödvändigt att rensa botten från matrester, växtavfall och annat. Det sker inte regelbundet vilket visar sig ibland fiskarna att de trivs. Upptäckte för åtskilliga år sedan att ju mindre åtgärder och ju mer sällan desto längre lever fiskar och andra arter även så växter. Sedan man tillsatte ECS har det blivit betydligt bättre, mer lättskött, mindre krävande underhåll, klarare vatten och är nog en del i att arter och växter trivs bra, klimatanpassad vattenmiljö helt enkelt. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis har samtliga akvarium fått lämplig mängd ECS, easy care substrate enkelt översatt lättskött substrat för akvarium och det neutraliserar sämre vattenkvalitet, gamla foderrester, elakartade bakterier och hämmar algtillväxt bl a det består av små kulor av bränd lera och man upplever att miljön är trivsam för samtliga var och en.

    SvaraRadera