lördag 2 april 2022

Bra Läsk!

För 12 år sedan upptäckte man av en slump en absolut törstsläckare! Fanns hos en butik som även sålde lösviktste i trevliga färgglada påsar, Pomme Granate fast tvålar som doftade paradiset! Och rapsbaserade produkter Handdiskmedel mm. Man jobbade då i närheten så naturligtvis besökte man nyfiket denna butik.
Tveksamheten fanns att det skulle vara identiskt med Coca eller liknande men den skiljde sig markant från allt man provat tidigare. Många fler burkar blev det när sommaren var varm.
Tillverkad med naturliga ingredienser och källvatten kunde det aldrig bli bättre!
Annorlunda, antagligen utländsk utgåva av densamma som ovan.
Hos annan butik fann man annan smak fläderblom och den var och är lika törstsläckande som Cola!
Fantastiska läskedrycker man bara vill ha mer av. Trist att de är svåråtkomliga när inte alla butiker har dem och ingen av 2 livsmedelsbutiker på orten har dem!
Den smaken har man inte provat ännu. Finns den någonstans att köpa eller beställa kommer så att ske framöver!
Tranbär säkert fruktig, förförisk och välsmakande. Blir att kolla upp när man aldrig sett den i butiker ännu.
Dessa 2 smaker vattenmelon och apelsin & citron fanns hos en Ica butik i schtan. Följde nog även med paketet från matsmart om inte minnet sviktar för mycket.

Med alla dessa smaker och minst 10 burkar per smak så hade man ett bra läge hemma i kylskåpet. Trots att de är lite dyrare än traditionella läskedrycker är de klart prisvärda med start på tillverkning år 1967 vilket framgår av texten på burkarna. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Med dessa läskedrycker kommer man långt. Även i utrymmen där det flockas mängder av varelser och det är nanometer trångt. Citron och tranbär är trevliga komplement till nyttigare levnad och hälsosammare element. Funktionsdryck modell mycket bättre än de som hävdar fast deras är kloak, hänger på givande för det mänskliga systemet inte tillsatser och arom för smak. Fruktiga smaker och cola arom molekylär kondens och uppfriskande atom.

    SvaraRadera
  2. De finns inte i butiker i råtthålet man bor i tyvärr däremot butiker i schtan men oftast har man varken lust eller ork att springa runt där och handla så det får bli när man någon enda gång får ledigt från trälandet på slaveriet! Där man lyckades beställa ifrån för cirka 2 år sedan finns de ej.

    SvaraRadera