fredag 29 april 2022

Fredagkväll så Skönt!

Har haft textslingor i pallet från detta band under längre tid, så det föll sig naturligt att när man har diskarna så måste man ju lira dem efter alla dessa år. Kan vara tillbaka till 90 talet när man köpte dem som de spelades frekvent. Avkopplande tempo!
Även om det är baserat textmässigt på 80 talet så finns bandet ännu, såvitt man känner till? Hur mycket har förändrats politiskt och klimatmässigt sedan dess?
Somliga utformningar har tack och lov! förändrats lagar har redigerats, tillkommit medan andra inaktuella för realtid har naturligtvis försvunnit till någras förtret men till andras glädje. Relativt mycket kvarstår dock obehandlat och nästan arkiverat för under 80 talet var landet inte medlem av avfallet landet lurades till genom bluff och falskhet, lögner, floskler och hyckleri! Liknelser kan göras vid vad ett folkslag tvingades till för att sedan utsättas för folkmord. Nu är landet inte utsatt för det men permanent medlemskap i infernot var etr steg i ledet av de konsekvenser vi alla uppmärksammat sedan 1995. När det krävs förklaring avslutar man enklast med en.
Ett trevligt vykort från Fallens dag Stornorrfors som man fann hos Diverseboa, ett litet loppis med nostalgiska föremål man kände igen och sonika köpte. De finns i bostaden utplacerade och ibland dagdrömmer man nostalgiskt när man ser dem.
Just detta vykort har man en speciell relation till. Som man reflekterade över så sent som bara för några år sedan. Antar att det funnits i det undermedvetna de senaste 5 åren när jobbet tyvärr gett endast ris och aldrig ros! Personlig utveckling befinner sig i fas 0 och allt man vill är att lämna alltsammans. Helst börja hos helt annan AG. Cannabis.
Suveränt band när det begav sig. Skön musik, schyssta texter, skinheads rock.
Naturligtvis har man singeln, även om det är nypress och inte original från 80 talet.
Bandet återförenades tydligen år 2008 vilket man minns när de höll på att forma en webbplats på den då populära sociala medieplattformen vars namn man inte skriver. Ursprungsbasisten i bandet Tom McCourt är inte med vilket var ytterligare en orsak att man inte brydde sig om bandet längre. Då var bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar