torsdag 7 april 2022

Bland Annat

8 mars 2018. Vacker solskensdag i dalen. Minns aldrig temperaturen men den var nog lagom utifrån vad som kan ses.
8 mars 2018. Resenärer vid hållplatsen när bussen plötsligt kommer, glädjen var nog total för några av dem. Man hade helt glömt dessa bilder men fann dem i foto.
8 mars 2018. Från oktober 1988 till januari 2019 var en bosatt där. Sedan blev det flytt och tömning av lägenheten augusti 2019. Skönt att allt elände är över för den tiden!
Det är också ett sätt att gå till väga, borde nog fler ägna sig åt. Gjorde mer nytta än någonsin skada!
Något förväntat om än i efterhand men kanske bättre sent om cider än mitt under pågående pandemi, efterföljande varianter och dess efterdyningar.
Numera är kostnaden 2400 kronor innan det välkända "frikortet". Visst svider det i de ekonomiska banorna men så är det för många kanske de flesta. Därefter har man nästan året att lösa ut fritt efter perioder när det närmar sig slutet på förpackningar och det behöver fyllas på. Köpa färdigt? Inte så länge man kan dela själv! Kallas tydligen DosPac med kostnad per månad och än är man inte så illa däran att man betalar 708 kronor per år för något som tar några minuter max 30 stt genomföra.
Der är en del av att leva i tiden som är befintlig just nu. Som barn man var en gång i tiden vsr det främmande tillika obegripligt, komplicerat och svårt för medmänniskor som inte omfattade tusen växlar i kontoret att lista ut och förstå hur man tänkte. Det har tagit utvecklingen och sk medmänniskor över 40 år att inse men många av dem har än till denna dag inte förstått mer än några tiondelar! Med andra ord har de volymer kvar ej bearbetat.
Det kallas vi som aldrig platsat in, antisociala, ibland misantroper, främst annorlunda tänkare och tyckare. När människor med speciella diagnoser började dyka upp fick omvärlden styra om och med tiden omvärdera dessa. Framgår bl a i psykologi tidskrifter och vetenskapliga magasin som forum.
Det är alltid enklare att avfärda och frysa ute som stänga ute det man inte eller aldrig förstår. Att ta reda på problemets kärna, faktorer, ryggsäckar och det mesta kring problemen är att lösa utmaningar istället för likt i historien förstora detaljer av ej lösningsbarhet. Så har man personligen passerat mängder av hinder och barriärer. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Här blev det inte många tillägg lika uttrycket här blev inte många hästar födda eller varför inte...näää.

    SvaraRadera