fredag 8 april 2022

Kaffe och Espresso Elementära Klarheter!

Kaffe är en viktig beståndsdel i svensk dryckeskultur det råder inga tvivel om! Frågan kunde vara om Espresso är en viktig beståndsdel i finsmakar  sammanhang? Vilket som uppskattar man personligen bägge även om det förändrats på senaste 2 åren vilket ksn hänga ihop med sjukdom man drabbades av och kombination med skadeciner.
En sort man fastnat för när der gäller espresso är den ovan, gärna i viss kombination med den nedan
Har aldrig orkat lägga energi på ifall den är vanligt bryggkaffe, finner bara att de passar bra ihop faktiskt! Man får en absolut kick likt en raket i världsrymden vilket kanske inte är hälsosamt för lilla pumpen hjärtat men det är på ytterst lagom nivå när pulver ibland fått märklig bismak och det vet man att då har man aldrig överkonsumerat något!
Så ser det oftast ut när man brygger i Moka bryggaren, då vet man att något utsökt bra och uppiggande är på gång!

En annan kombo man upptäckte var att mixa de 2 dryckerna på bilden nedan
när den till vänster innehåller för mycket sötningsmedel passar det utmärkt att mixa lite trixat med den till höger. Det blir lagom sött men absolut uppiggande! Gillar man kylda drycker är det ett utmärkt alternativ som kan finnas bland sortimentet i era livsmedelsbutiker.
Mörkare bild ifall någon störs av föregående bild. Sedan kan man undra vad man håller på med, sa Gina Jacobi. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Återkommande ämnen som förblir outtröttliga! Åtminstone för undertecknad. Ifall bloggen nu skulle besökas sporadiskt och plötsligt av främlingar.

    SvaraRadera