söndag 17 april 2022

Tacka Fan för Att det blev FEL!!!👿

Gick till butik för att komplettera för morgondagen och några dagar till. Pga dåligt utbud tog man 1 felaktig produkt.
Dessa är alltid rätt liksom den fjärde
Däremot en som kan dumpas likt det avfall den är!
AVFALL! AVFALL!! AVFALL!!! Hatar jalapeno BRÄNN NER DEN OCH ALLA ODLINGAR OMGÅENDE!!! Behövs ej, lika lite som pepperoni vilken man alltid kastar i soporna!!!

Bättre upp!
Dessa borde ha ersatt mjältbrand överkryssad!!! Klantskallar Dafgårds. Jala penis är för de som helt avsaknar smaklökarna!!!👿 Talliumkadmium arsenik arsleteknik.

2 kommentarer:

  1. Skönt slippa bo i skithålen. Finns lösning på det men...situationen och kaoset får de stå ut med. Precis som de förra våren vill denna vårs uppviglare ha hemlandets atmosfär med sönderslagna fastigheter, eldade flisbilar och förödelse som bombarderat slagfält. Det är så de funkar! Jobb? Det är ålagt trälar och slavar. Så går det när dansk ligist smiter in likt snyltgäst för att sänka del av landet än mer!

    SvaraRadera
  2. Givetvis finns lösning på alla möjliga problem som uppstår. Egentligen handlar det hela inte om vad fulmedia skriver utan att släpps fritt och uppviglare får 150% demokratiska friheter till att förslava hela landet när regeringstackor tillåter det! Allt annat är sedvanligt hyckleri, myter, lögner och floskler! Det begriper varje funtad etnisk sverigebo. Trist för sossfallen i svarta uniformer som kan tvingas sätta liven till men de har ju själva valt sina "yrken" och som man skövlar får man stå sitt kast! För terroristerna finns inga lösa lagar som inte kan krossas likt solidaritet, demokrati och mänsklighet när det aldrig existerat i deras länder! Tyvärr så är det så förblir det och med nutidens veklingar fortsätter terrorn år för år utan motvärn. Trälarna och slavarna kommer att få jobba dygnet runt för att ersätta skador på gator, byggnader och vårdsektorn. De som icke förstår får fortsätta så. Inga vidareutvecklingar kommer att tillsättas!

    SvaraRadera