torsdag 28 april 2022

I En Annan Tid

Man känner att det är nödvändigt här och nu. Återblick till lite bättre tider. Långt innan mb skapade all kommande turbulens, helt ansvarslöst och total avsaknad av begrepp än mindre grepp.
Fann den cirka 2004-2006 på någon internetsida. Användes där och då likt skämt. Få var nog de att förstå ironin.
Hittade på helt annan internetsida. Frågan kom att bli het efter 2014 och glödhet ibland IT företag när myndigheter skapade censur, förmynderi och diktatur.
T-Shirt köpt utanför rotundan i samband med Micke Dubois turné året kan ha varit 1989 och visst minns man.
Bar den frekvent år 1990 och oj! Vad den har gulnat även om mobilkameran förstärker färger och kontraster så var den gultonad. Ligger i garderob numera.
Med nya ämnen tillkommer om än långt efter, nya begrepp och därtill regler. Undrar om det fick någon större genomslagskraft eller ebbade ut och tynade bort likt många andra idéer?
Fyra sorter är positivt för en konsument med behov av variation. Enda lasten man har när annat är avslutat sedan årtionden tillbaka även om det sker avvikelser ibland men det har att göra med inflation och krympflation att göra. Variationer även gällande livsmedel, är aldrig fel. Cannabis.

Människor avlider i aldrig sinande led. Var och en lever på sitt vis. Kropp säger till knopp när det är tid för ett klart stopp. Vilket skedde igår för man är varken robot, dator, maskin eller får!

1 kommentar:

  1. Finns ämnen de flesta borde minska eller helt undvika. Alkohol är ett, syntetiska läkemedel ett annat och däremellan vad icke bör tillföras människroppen alls! Vad olika myndigheter och styrelser tillåter som märkligt tyckas är både skadligt och dödligt kan undvikas obligatoriskt av de som ämnar leva ytterligare någon tid till. Personligen kan man vara försent ute men värt alla försök och den del man valt att förändra skedde för några år sedan med snävare intensitet de senaste 1,5 åren. Hellre sent än aldrig! Som det enkelt heter. Somliga förändringar för oförberedda får oftast för dem en udda handling och inte sällan för dem med omedvetenheten ett definitivt slut. De lyssnade och hörsammade till dem de skulle ha tagit med åtskilliga cementblandare salt! Det gjorde de aldrig och man hade kunnat informera dem men fann det överflödigt när de hellre lystrade till det som lät trevligare, mildare och stämde ofta med vad de själva ansåg i sin totala osäkerhet. Man lever, de finns ej längre vid liv. Det är den skillnaden som avgjorde.

    SvaraRadera