söndag 3 april 2022

Användbara Innovationer

Fantastiska innovationer utomlands må man säga. Självsanerande toalett hade varit något för Sjukhusen, vårdinrättningar och hälsocentraler i landet när allt handlar om kostnadsfråga avböjs hela utvecklingen med kontenta att städare tvingas utföra insatsen.
Självsökande endoskopi kapsel kunde vara ett steg i rätt riktning men då måste de tillskänkas gratis! Så är det tyvärr.
Ergonomiskt anpassat för bilmekaniker och övriga yrkesgrupper utsatta för ryggförslitningar och skador men...som alltid med profittörstande företag är arbetares hälsa utgift som arbetare tvingas betala själva.
Kaffekvarn espresso för bekväma sörplare. Kan underlätta för baristor på större kaféer och restauranger.
Manuell vitlöksrivjärn med pressfunktion för hemmet och kanske i skolköket. Allt är relativt och traditionella rivjärn skadar nog användare mer än gör nytta.
Dessa bilder är egentligen korta filmklipp som inte går att ladda upp åtminstone inte från enheten! Därför får någon allmänhet aldrig se föremålen i aktion och verksamhet! När inflationen är i rörelse har varken företag eller privatpersoner råd att investera i annat än livsmedel, förnöjelser och eventuellt hälsa. Cannabis.

Kompletteringsbilder.
Dubbelplockare för bärodling.
Ergonomisk asfaltrivningsmaskin. När jobbet ska genomföras smidigt och enkelt.

2 kommentarer:

  1. När ekonomiska situationer uppstår utgör det hot mot innovationer oavsett nytta eller behov. Därav satsas/slösas flitigt tillgångar på tillfälliga temporära lösningar utan konsekvensanalyser eller liknande! Har vi sett det förr? Än är inte sista slöseriet född lika lite som att än är inte sista mindre bemedlade politiska vakanspost tillsatt. Curicumulus.

    SvaraRadera
  2. Huvudet på spiken! Kunt int sammanfatgas bätter. I dessa tidevarv gäller profit, gratisätande, snylteri och frekvent bortskänkning av andras kapital. Trälarna i Slaverier tvingas träla för brödfödan och förgiftade drycker! Så har det varit är och förblir. Borta permanent är välfärd, överlevnad, status och anständighet.

    SvaraRadera