fredag 15 april 2022

Intressant aldrig slaveriet!

Klart intressant när man antar att man kan ha sömnapné, andningsuppehåll i sovande tillstånd och som helt ensam boende är det omöjligt att veta så tillvida man inte lånar inspelningsutrustning och därmed kan dokumentera huruvida det är med det.
Jobb idag, avvikelsedag och lunch. Lagom enkelt. 4 personer för arbete motsvarande 1 max 2 personer! Överflödiga var de andra. Man har själv löst allt tidigare. Nya regler trist nog.
När den övre höjts prisä på blev det ingen dera! Lika lite som kexchoklad vegan från under tian till 11 kronor. Hos Pressbyrån skamlösa 18 kronor!!! 😯
Pressbyrån vill inte sälja när man väljer att prioritera långsam kund att gå före färdiga kunder i kön! Så gör pressbyrån i Umeå gettot. Tack och lov! Slipper man sånt på hemorten 👍.

Sjukhuset tvingades man vistas på november 2020 när hjärtat nästan nödstoppade och sedermera fick man diagnosen som skiljer sig ifrån det man trodde var en familj man hade tillhört. Inget finns som bevis! Inget konkret i pappersformat eller digital form! Därmed blev det naturligt att ta avstånd ifrån illa påverkan från dessa...varelser. Leva det fortsatta livet så långt det nu sträcker sig. Allt hänger på hjärtat, svikten och hur länge det orkar pumpa på. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Jo, NUS Norrlands Universitetssjukhus är likt torrt och bakteriesmittat snus! Om människor levde sunt med årstiderna i centrum av hjärnans sinne och aldrig gav vika för frestelser till giftet alkohol och syntetiska skadeciner skulle likt före 1947 aldrig någonsin något sjukhus med imbecilla vårdpersonal och dess anhang läkaredemonerna aldrig behövas utan kunde som de flesta av dem förtjänar dömas till att skaka galler eller elimineras!

    SvaraRadera
  2. Så är det abselut å definitivt! Utan att lägga minsta vikr, energi eller liknande på det så har avskyn och misantropin vuxit och de förtjänar verkligen det många av dem får. Precis som med sk medmänniskor somliga är obetydliga och är någon skrufad utfyllnad i samhällsskiktet medan de skyldiga borde elimineras med de absurt plågsammaste metoder!

    SvaraRadera