lördag 23 april 2022

Kistan Behöver Påfyllning Ibland

Visst är det så. Livsmedel även när man är fri! och ledig en lagom lördag som denna. Förtära vad som bara är gott för gommen har fått en annan betydelse.
Den som tror "traditionell lördagsmiddag köttbullar och makaroner" åker definitivt på en blåsning så det stormar! Nej, sedan över något år tillbaka har man bytt till växtbaserade bullar men okej, makaroner är det vanliga liksom ketchup. Man mår betydligt bättre på dessa än någonsin köttbullar! Rekommenderas till den som tröttnat eller bara vill ha alternativ.
Där har man lunch till veckan på jobbet och även något antal middagar färdiga att värma i o, micron. Oftast när man väl kommer hem är man nästan slutkörd och då passar färdigredda livsmedel så utmärkt perfekt! Få med permanent  diagnoser/sjukdomar kan ens fantisera hur man kämpar, strider och försöker få det att funka drägligt! 3 permanenta livsdiagnoser är ingen dans på rosor och kan i sämsta fall ha dödlig utgång.

Det är orsak till livsstilsförändring successivt. Finns absolut inga sk  medmänniskor som kan sätta sig in i hur man upplevt och upplever förändringar, traumatiska timmar. De avlidna möjligen skulle kunna avlägga sina upplevelser. Det må låta som det i verkligheten är men det är oftast för att sk medmänniskor inte kan hantera sådant de aldrig kommer att kunna förstå! De har sina ryggsäckar med problem, diagnoser, sjukdomar fysiska ibland psykiska. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Tack och lov! Slipper man allt och alla (nästan) på helgerna. Det blir sån oerhörd kontrast mellan dom bortom jobbet och dom på arbetsplatsen att man valt bort nästan alla bortom! Med 3 diagnoser/ sjukdomar får kontoret (hjärnan) mer än nog och tiden räcker inte till att rehabilitera sig tillräckligt om man ska vara kopplad till de som bara kräver, hör av sig när de vill ha tjänster utförda och aldrig annat samt tror att man är gratis tjänstehjon. Nej, sådant avfall är bortvalt och återkommer aldrig mer permanent! Sjukhuspersonal har på inget sätt skickat kallelse sedan februari och det är aldrig heller nödvändigt när många av dem tyvärr visat sig vara överspända, världsvana mb! Den egna kunskapen slår det mesta så också "skolmedicinare" med milslängder!
    FINNS INGEN GUD! FINNS INGET PARADIS! De som tror på sådant har oftast tröttnat på livet. De som vill kan alltid ta andra utvägar i desperata försök till förändringar.

    SvaraRadera