söndag 17 april 2022

Snart Slut Oj! Vad Mycket Varianter

Snart äre slut på ranson. Kontenta: Jo, den var bättre än förväntat! Lagom mild med mycket arom, tjocka påsar räcker länge under fläskläppen och löser upp fint i toastolens vatten, i en pöl om natten, så kadmium sprids i skräpstäder och till glappkäftade rökares dagvatten.
Man har per automatik slängt påsarna i sophinken reflexmässigt ibland tömt utomhus dock aldrig i hemort utan där avfall hör hemma! I städer och i söder.

Fann intressanta varianter variationer för kommande meloner...miljoner. Kul under hjul kanske för de där som hör dit.
Aldrig sett men är utformad för någon kategori av individer. Harpyor?
Aldrig sett varianten någonsin! Hade varit värt att prova, ifall den och övriga fanns närliggandes.
Verkar utländsk där dosans utformning varit viktigare än innehållet...
Tycks ha sett etiketten någonstans. Aldrig testat den dock. Har sannolikt kommit på senare år.
Aldrig heller sett, intressant.
Aldrig sett eller så har man inget minne av att ha sett den någonstans. Vet att den butiken haft, den också.
Lustig förpackning men namnet borde passa om innehållet är bra 🤔🙄.
Tillverkarna är många, var och 1 med sina tillsatser. Kan inte minnas att man sett varianten dock.
Den innehåller CBD vilket är 👌. Inkörsport var DÅ äckliga Tre Ankare men det funkade det också.
Lite äldre matjord man konsumerat för åtskilliga år sedan.
Samt ytterligare fler varianter Ettan, Karlskrona, General, grov, röda lacket, Micks mint, stjärnsnus, rallarsnus, svensk export, Göteborgs rapé, Göteborgs prima fint. Kadmium.

2 kommentarer:

  1. Sega Råttan hade förr många ovanliga varianter de som har idag kan vara Godishuset men det är ju en bid att åka också. Bäst är nock att hålla sig till sorter kroppen kan hantera och experimentera mindre av egen erfarenhet håller det i längden och naturligtvis finns aldrig bysopar, byfånar och pack-från-schtan medräknade som samhällsmedborgare! Ju förr de lämnar ju lättade vi blir.

    SvaraRadera
  2. De gamla matjord dosorna vars insida ofta var belagd med stearin eller nåt känns igen liksom traditionella tepåse dosorna men det är som det säjs de andra varianterna har aldrig funnits norr om Dalälven vad man vet. Även om det är låååångt mellan uppdateringarna och det har fallit sig helt naturligt när "testar den, testar ny, testar ännu nyare" personer antingen åker in på sjukhus eller inte finns längre kan man ju klart bevittnat tidigare år att följa trender aldrig varit hälsosamt utan leder till komplexa diagnoser och sjukvård! Det råder inga som helst tvivel om. Bättre då att försiktigt prova sig fram. Likaså med vitaminer och mineraler liksom livsmedel. Annars finns risken likt det blev för Mr.Bean när han äter ikapp på restaurang men i verkligheten. Matförgiftning mm.

    SvaraRadera