tisdag 19 april 2022

Trevliga Vårvyer!

När som våren nalkas det vackra tränger fram och visst är det alltid lika trevligt med de små blommor som tittar fram 💐
Lite lagom närbild på de trevliga vårtecken naturen bjuder på lika plötsligt och ombytligt likt väderomslag.
Tidigare år köpte man fil till frukost när som den produkten var aktuell. Just den var väldigt speciell likt smällkaramell.
När just denna smak hade hög åtgång oxh oftast var slut i butik försvann också intresset för den men den finns i minnet väl bevarat. Marigt att få ihop något men allt man upplever reko, schysst, bra och delikat tycks butiker tvungna att få bort ifrån hyllorna. Cannabis.


2 kommentarer:

  1. Ljuvliga vårblomster ur naturens gömmor! Alltid lika harmoniskt att se dessa gula paradis blommor växa fritt och slippa se de maskinellt utstansade låtsasblommor som pryder kragar och plagg på olika typer. Fanns en positiv grundtanke med dem år 1907. Sedan blev det industri, profit och företag av alltsammans. Nej, ideologi är för länge sedan förbi. Idag görs allt för att tjäna multum kapital på.

    SvaraRadera
  2. Granatäpple krämen funkar bra! Det tar alltid tid att läka hud och restaurera kroppen men det viktigaste är att man försöker. Tids nog ger det oftast gott resultat! Härliga tider stundar när det är drägligt på många sätt och vis känns härligt att lägga iväg en jättebrakskit istället för en osynlig löjlig fis.😂

    SvaraRadera