fredag 1 april 2022

Man har Man Önskar Man Har...

Man haft. Bild nedan visar snussorter man konsumerar och konsumerat.
Vit, Lakrits, Melon brukas ännu medan prime var något som blev 1 "prov"rulle aldrig mer! Inte vad man förväntade sig dosa 1-2 funkade skapligt resten blev för mycket! Den dekorativa Taboca dosan i plåt vars innehåll var fuktiga, vit var torr och röd extra stark. Den blev en fortsatt konsumtion på tills den försvann! Byron anis var nog okej även white sist en dosa i plåt med texten 1847 vilken man inte minns ett spån av så den är nog ifrån år 2006 eller åtminstone före år 2010.
Den mobilskrivaren hade varit något till betydligt facilare pris! 1299 kronor är kapitalism kan ha varit 2021 medan i år kostar den cirka 600-700 kronor med samma erbjudande om fotopapper. Varför? Kanske för att kunna radera från mobilens internminne. Som tur är har samtliga 3 androider varsitt 30Gb minneskort så någon skrivare är för närvarande inte nödvändigt!
Trevliga fordon, ifall man hade fått plats i 1 sådan! Men det är önskedrömmar från barnsben när man såg barn i liknande ålder med trampbil, tomtklippare maskiner, go-cart eller annat häpnadsväckande när man själv knappt hade cykel och fick glädjas åt den även om den var begagnad, så skulle man vara glad åt att komma till dukat bord med mat men ibland blev man faktiskt överraskad i stor utsträckning med snow racer och senare snowboard. Däremellan var utbudet skralt och nån slant kunde man få i utbyte mot tjänst. Såna var tiderna på 1930 talet och de drogs som togs med in till 1970 talet! Cannabis.

En orsak att man aldrig mer handlar dessa produkter!
Skamlösa profitpriser - då får överbetalda kapitalister köpa dem! klarar sig utan!
Så sant! Kan för övrigt läsas i artikel Fria Tider de intresserade. Fettkoloss.

1 kommentar:

  1. Märks tydligt att G strypt bra till förmån för avfall! Snart har de förhoppningsvis strypt sig själva och endast amatörer och mb (likt G!) är de som kommer sakna det. Allt digital träck (hur det än stavas) är något Solstorm kunde släcka genom ett trevligt svep över jordytan då följde tids nog skapare, utvecklare och följare med på olika sätt. Det vore bäst för planeten.

    SvaraRadera