fredag 29 april 2022

Det är Åtgång trots allt

Var och kompletteringshandlade. Nödvändigt och absolut måste. Det blev vad det blev och blev - det vart det.
Förutom kexchoklad blev det riktigt lyckat när man fick tag på 2 glutenfria kaksorter man aldrig tidigare provat! Glutenfritt står alltid på topp! Likaså växtbaserade livsmedel. Man mixar mellan kött och växtbaserat. Det får helt enkelt bli så! När kapitalet är snävt och många hål att fylla.
Jackan med broderade versaler. Ingen bryr sig längre vad som står, i synnerhet yngre och barn och det är perfekt så slipper man förklara: jackan beställdes ifrån mörkerfirman Old Eagle (som säkert funnits sedan 1970 talet) år ? Före 2010 i alla fall. Nu som då vet man vad bokstavskombinationen egentligen  betyder men fann något minst lika bra men betydligt mildare och det lyder; all cats are beautiful! Sedan får innovativa hitta på vad de vill. As close as bossible är den egna betydelsen. Cannabis.

Eller varför inte All Cannabidiol are Brilliant! 😋

1 kommentar:

  1. Märker att jackan är lite för kort men endast när man tittar på bilden på mästareniallt! Som har den på sig. Själv bryr man sig lika mycket som att det fjäskas för att hålla samma linje som övriga kommuner utan att ha den minsta hum om varningar som plötsligt vänder till konsekvenser och då är landet en enda stor parkering! Hoppas kan man alltid att inget sådant sker men det är som att fylla 1 tunna med vätska och hoppas att det inte får digra konsekvenser...

    SvaraRadera