torsdag 14 april 2022

Hela Påsken Förstörd!

Visst är det så. Jobbar långfredag och måndag annandag påsk. För ingenting!
Torsdag 16:57 INGEN BUSSJÄVEL!👿 Dock gick 17:12. Bättre än ingen alls!
Alla intelligenta har för länge sedan upptäckt och lämnat/övergett såssiala medieplattformar när de upptäckte vilket avfall det är och vi aom inte hade det på 60, 70, 80 och 90 talet överlevde helt utan den digitala dyngan! Tar mängder av dyrbar tid som energi! Så är det.
Vad åtgärder som bör sättas in får absolut aldrig hamna medialt eller på pränt.
Den köpte man tidigare men tack vare inflationen bojkottar man dem! Höjda priser på samma gramvikt är enkelt uttryckt krympflation.
Skiter man i allt när allt är skit? Enklare kan det aldrig bli. Som tonåring gjorde man det när problemen hopade sig utan klara lösningar i sikte.
En god läskedryck liksom klassiker från 1956! Skön, trevlig och nostalgisk plansch för en fruktig upplevelse.
Kaffe! Är de vuxna människornas dryck oavsett vätskedrivande eller ej de eviga barnen dricker saft, läsk, energidryck eller lightprodukter. Cancer är alltsammans utom kaffe och te. Cannabis.

Än finns lite smått att läsa som poppar upp i alternativ media. Många dopade passerar dessa artiklar medan berörda inte gör det. Oavsett är det minst lika intressant och viktigt nu som hela år 2020 och 2021.
Man undrar ifall befintliga skadeciner man tar har sidoeffekter? Påverkar negativt skapar vakuum i minnessfären, yrsel, orkeslöshet, utmattning, uttorkning, psykisk ohälsa och mängder andra punkter. Det vet man efter dessa snart 2 år.

2 kommentarer:

  1. Skadeciner i kombination med tungt och stressigt slaveri bygger på vakuumsfär i hjärnan! Råder inga som helst tvivel om! Smärtan i kroppsdelar och leder via nervbanor leder till hjärnan som försöker sortera olika impulser och organens normalt öa funktion med smärta och värk från kroppens brosk, senor och ligament. Enkelt beskrivet utan skolmedicinens primitiva hyckleri, floskler och kvacksalveri!!!

    SvaraRadera
  2. Ingen professor eller deras gud kunde uttrycka det bättre! Så enkelt och lätt förståeligt skall det vara, utan en massa ont trams i hjärnskadade termer och uttryck som den skaran skriver och bara förklarar att de själva i verkligheten vet noll om ämnena! Nog snackat.

    SvaraRadera