söndag 17 april 2022

Det Var Då Det

Intressant att finna äldre bilder om än inte lastgamla men ändå från en passerad tid.
Det var inte igår. 2008 var året och den byggnaden revs 2012. Allt som blev gjort var att marken blev parkering till vad den nu ska användas till?
Korsning 2 gator i centrala Vettet. April 2009 var bild tagen. Varför? Ingen aning.
Bråns naturreservat slutet av juli 2009. Bilder och rörliga bilder med ljud blev det av detta. Skön sommar ändå.
Vegaskolan Vettet mitten på augusti 2010 klockslaget kunde synas på väggen dock inte när den togs ner, 19:18, för något firandes skull. Man hann inte kopiera särskilt mycket från Intenso 1Tb externa hårddisk via laptop innan den la av och sedermera hamnade hos ÅVC! Inget man ångrar men ibland saknar man åtminstone någon laptop att knäppa på och ansluta Intenso till för överföring av bilder eventuellt klipp men absolut mp3 filer musik!

Nåja, kommer tid kommer råd. Närmast i tur står bilen så att man får den i rullning. Kadmiumkoboltalliumjältbrand.

2 kommentarer:

  1. Om inga onödiga oförutsedda utgifter inkommer likt 17 blixt och åsknedslag samtidigt kan det bli något objekt liknande laptop. Inget planerat, inga beslut fattade, som grovarbetare av lägsta rang och nedtrampad genom marken kan man aldrig snatta ifrån butik och gå fri likt snyltare träcken och likvärdigt bihang! Nej betala allt inklusive luften man andas sedan ser man om överlevnad står på den osynliga agendan?

    SvaraRadera
  2. Så är det och fåtal medmänniskor inser det medan resten samlas likt fårhjordar och lämmeltåg och dras med i det ena efter det andra, minskar i antal men fortsätter likt de robotar med vakuum i varbölden de är! Skönt att slippa tids nog och ibland får man glatt se dem lämna. Det blir bäst så.

    SvaraRadera