fredag 1 april 2022

Tycka kan man och gör!

Det finns sanning om hela alltet. Sanning utan spetsning, tillägg eller modifikation. Den sanningen var, är och förblir bitter men är verkligheten.
Frågan är inte hur det vet alla medvetna redan lika lite som frågan volym för det vet de flesta medvetna! Utan när det slår ut de frivilliga, imbecilla robotar till 'medmänniskor' och när mängd doser är tillräckliga kommer förändringarna att ske utan nåd, medlidande eller ödmjukhet.
Hyckleri! Man är sjuk men tvingas ändå jobba!!! Tills kropp och knopp sätter absolut och definitivt STOPP! När man gränsfall tar sig upp ur vila (ur en katastrofal brits!) för de nödvändiga behoven 2 tvingas man lämna återbud i form av sjukskrivning. Orsak? Infektioner, inflammationer, förkylningar, hosta och rinnande övre luftorgan! Stress, knappt minuters intagspauser, lättjans snyltande parasiter hjälper till att man tvingas arbeta för 2 snylt träck! Nåja, rekreation och rehabilitering några dagar får duga men räcker sällan och aldrig!
På 80 talet fanns mycket mjuk erotik, i serier, TV program, biofilmer och dominerande videofilmer. Inget var förvånande lika lite som märkligt eller mer chockerande än händelser som utspelades där och då. Mode och tillhörande frisyrer följde med en bit in i 90 talet. Frågor på det? Nej! Utmärkt. Cannabis.
intressant ifall det finns uns halt av sanning med tanke på vilket datum det är just idag! Föga förvånande om det är ett ytterst grovt, vårdslöst tillika absurt april skämt. Hoppas inte för det vore ju mindre angenämt för...ja jo visst.

2 kommentarer:

  1. Hur tänker ni!? Hur tänkte ni här!? Hur tänkte ni där!? 500 kulor i varbölden mellan axlarna på dessa sombier som inte lyckats och lyckas räkna ut det! Då försvinner sannolikt den imbecilla frågeställningen. Klart direktiv = klara handläggningar och verkställda arbeten. Svårt? Inte alls!

    SvaraRadera
  2. Ja 2020 drabbades man av det man har livet ut. Biverkningar av mediciner man tvingas lösa ut och inta är bl a flagnande hud (bisomylprolol). Tack och lov! Var, är och förblir man inte en total imbecill vakuumrobot som en majoritet(?) av befolkningen att utsätta kropp och knopp för än galnare påfrestningar som kunde tagit ens liv! Nej så nano och nollad blir man aldrig. Klarade antagligen mildare variant av Sars/CoV2 så lär man knappast mista livhanken annat än i annat format. Vilket återstår att c om 40 år. Då kanske hjärtat slutar pumpa eller något annat händer (som fötter)

    SvaraRadera