fredag 1 april 2022

Fjärde Inlägg

Tider förändras frekvent. Människor nästan ultra frekvent. Något som säkert är intressant för många som följer trender och andra som tror de gör skäl för att vara naturnära människor med samvete att skona miljö och säkra för framtidens människor.
Upptäckte själv försent att den var parfymerad med lavendel! Var då ute efter oparfymerad handdesinfektion. En flaska skänktes bort medan den andra står i klädskåpet på "jobbet". Köpte på KD oparfymerad gel som används frekvent på arbetsplatsen. Hantering av använt städmaterial samt bakterieflorerande miljö kräver annat än mild tvål och noggrann tvätt av händerna därmed är det av nödvändighet att bruka vad många sk "medarbetare" skyr - handdesinfektion.
Denna är fin och fungerar säkert lika bra som den man köpte i livsmedelsbutik.
De ser identiska ut och är det säkert också. Prisskillnaden på 24 kronor är den från livsmedelsbutiken! Den är billigare.

Visst kan det vara intressant och spännande att prova nya produkter dessvärre är att innehållet krympt medan priserna stiger! Man har kvar de "gamla" produkterna i de gamla förpackningarna när de är dryga och konsumeras av 1 person! Så de nya "fräscha" genomskinliga små förpackningar med mindre trevliga dofter får helt sonika stanna hos tillverkaren! Så länge det är möjligt köps de gamla, prövade produkterna. Sedan letar man nya när barrskog, grapefrukt och citronblom känns lika lockande som lavendel. Cannabis.
Som det ska se ut. Original så ock förpackning! Fördöm förnyelse.
Helt sant! Var en smaklig person i verkliga livet. Ingen såssial medieplattform betyder något alls.
Bättre hålla glappet stängd låta de som bryr sig tro att man är mindre bemedlad än öppna glappet och enligt dem bevisa det!.

1 kommentar:

  1. Med det nya uttrycket ៛krympflation៛ köps och beställs varor och produkter ytterst varsamt, genomtänkt och måttligt! Med en ekonomi tillika budget och inget stöd under armar eller under fötter tvingas man i dessa utmanande bittra tider vända på varje öre för att överleva vecka för månad, kvartal för år under åtskilliga decennier framåt om man inte går under trots alla personliga insatser och sparanden. Pension? Förblir frågetecken när befintliga regeringstackor gör allt för att nollställa landets välfärd, tillgångar och magasin! Tids nog inser befolkningen detta när fördämningarna brustit och de drivs med strömmarna ut i haven.

    SvaraRadera