söndag 17 april 2022

Registrerad Tråkigt Nog!

För en vecka sedan åkte man till schtan och handlade i en butik, se separat inlägg. I torsdags hade man broschyren i brevinkastet.
Vad man slås av omgående är att det bara är kvinnor som finns i artiklarna i broschyren. Det betyder i förlängningen att man är enda mannen som handlar något alls i den butiken, kanske rentav i hela landet? Om så är fallet bryr man sig aldrig om situationen som sådan. De råkar ha produkter man är intresserad av mer än så är det inte! Handlade för några år sedan i en butik som en kille har. Om fler kvinnor dras till dessa typer av butiker än män kan aldrig bli mer irrelevant. För undertecknad gäller produkter så kvickt som möjligt. Ser man prisklasser dessa butiker har förstår man att kundkrets är minimal.
Skönt att ha snabb tillgång till fläkt när det blir varmt i bostaden och ventilation snarare är ett frågetecken än obligatorisk. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Magasinets innehåll är i det numret direkt riktat till kvinnor! Känns som att man får återgå till det gamla sedvanliga att beställa när man ska ha något livsmedelsbutiker inte har! Det är inte enbart positivt att betala hutlöst dyrt för att få varor direkt. Butiker lägger upp priser efter att kund ska betala lokalhyra, belysning, personal, frakter mm mm. Då drar man öronen åt sig och beställer från nätlager där man kan få fraktfritt vid viss uppnådd summa. Kan bli bästa lösningen.

    SvaraRadera
  2. Enkel lösning är att beställa istf handla direkt från butik av flera skäl. Billigare bättre och mer bekvämt ur alla vinklar. Ingen mening atr gynna vältrande i generös rikedom och rabatter är mikrominimala allt för att blåsa och skinna naiva kunder!

    SvaraRadera