onsdag 6 april 2022

Jodå Så Är Det!

När man är ensam tvingas man göra vad normalt inte är. Handla livsmedel bl a. Trots att man är risig fysiskt (och psykiskt) pga diagnos i kombo med infektioner och olag i kroppen, värk och yrsel modell värre så har man ingen att tillgå. En del av allt som inhandlades igår
Helt nödvändigt till mediciner vid frukosten.
Bästa ersättning för mjölk! Funkar  utmärkt även till kaffe! Ingen behöver komjölk alls. Der är bara okunniga människor som köper sånt.
Klart man köper bajsguette när det är 2 för bra pris! Det blir varvat nyttigt och onyttigt pga krympflationen som råder.
Ostknyten är personligen nytt, grönsaksbullar och falafel har man konsumerat tidigare. Lämpligt med diagnos i åtanke.
3 påsar växtbaserade k*ttbullar räcker ganska långt för 1 person! Hyfsat snabb tillagat och givande, känns bra efter middag på dessa och potatis 🍟 kroketter eller potatissallad och naturligtvis grönsaker! Får inte missa kadmium.
Några dagars snabblunch för jobbet pga situationen varje dag! Det viktiga är att få något i sig när man spurtar 180 från morgonen till efter lunch när man är nere på 150, andra lägger stor vikt vid lunch vilket är helt individuellt. Pga snyltare träck som gör allt utom att jobba!!!
Några smakliga förpackningar småkakor är okej som komplement. Fann dessa 2 och de var...sådär.

Vem bryr sig när kriget brytit ut i Ukraina? Fick förra veckan påringning av okänt nummer som mobilen visade landet Ukraine, overkligt som obehagligt! Man har ingen koppling till det landet men fick lite rysningar eller om det var frossa av förkylning och infektioner samt den permanenta klådan i öronen? Svårt att säga. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Är nog tvungen att uppsöka läkare för att kolla upp hälsostatus när den digitala vägen utgör labyrinter och försvårar fastställande av vad man drabbats av from fredag framtill idag. Svettas ymnigt av fysisk aktivitet utomhus blir bättre i hemmet, yrsel till nära balansrubbning och synen undermålig samt värk i leder mm. Kanske är efterdyningarna från CoV2 eller psykisk ohälsa pga stress på jobbet. Svårt för att inte säga omöjligt att ställa egen diagnos.

    SvaraRadera