tisdag 5 april 2022

Druckit inte...Intressant

Många har det blivit. Kaffedrycker genom åren hemma, på jobbet...hemma. Naturligtvis är det vad som i Sverige floppade av olika orsaker har funnits på annat håll slutligen i livsmedelsbutiker.
inget vidare men provat. Säkert hit någonstans dock inte i norr.
Smakade mest vit choklad, köpte några stycken för att vara på den säkra sidan gällande smaken.
Funnits men inget som kändes lockande eller liknande då föredrog man andra
Julutgåva något år kring november. Liknade limiterade.
Senaste i raden av dem. Köpte några stycken för att ge den en chans men
Frappuccino coffee var betydligt bättre
Liksom Frappuccino mocha. Schysst förpackning och skapligt innehåll tills nu. Hädanefter blir det inga fler alls. Då hoppas man hellre livsmedelsbutiker tar hem och säljer bryggkaffet som de nedan
Köpte man hos ica och det var okej nu hoppas man att de tar hem någon av följande sorter, när inflationen minskat men det kan dröja, förpackningarna ser onekligen intressanta ut och är ganska vackra. Hoppas hade man kunnat.
5 påsar alltså instant kaffe som hälls i hett vatten. Kan vara intressant.
Hela bönor så att man får mala dem själv efter behov eller påsens innehåll.
Skillnaden på innehållet är kanske notes de ser rätt lika ut trots allt...
Christmas Blend 2021 hade varit spännande men fanns endast söderut tyvärr! Kanske är norrlänningar för kräsna eller något för att våga prova nya grepp? Kanske vanemänniskor som bara köper vad "man är van vid". Det hade blivit slutdrucket kaffe och annat ifall man hade det konservativa tänkandet! Cannabis.

Reklam är knappast detta. Det är värt att tillgivas en chans när det inte rör sig om sickoria. Besvikelse när det inte finns både färdiga drycker och paket i butiker utan antingen ena eller andra. I synnerhet där man bor, finns för närvarande inga paket alls! Skamligt!.

1 kommentar:

  1. Vid kompletteringshandling och tillika uppdatering för timmen sedan upptäcktes att varken Starbucks, whole Earth eller annat man sökte fanns. Däremot blev det tops, alsollösning och nödvändiga livsmedel! Någon 1,5 liters läskedryck blev det inte heller men sånt är fort handlat vid nästa tillfälle och känns mindre relevant när sojadryck, protein och soygurt är viktigare! Skattereturen slukas av beställningar man gjorde tidigare av nödvändighet utom 1.

    SvaraRadera