lördag 9 april 2022

En Dag Man Borde Ha Stannat Hemma

När slask råder och mindre vindar än igår. I såna fall får man bli utan det som på orten aldrig funnits, finns eller någonsin kommer att finnas. Förutom hos undertecknad då.
Åkte in till schtan och steg som några andra resenärer av bussen sedvanligt vid Renmarkstorget. Därefter traskade man upp förbi den ena som andra butiken och något espresso house. Slutligen nådde man butiken på bilden ovan.
När man saknat magnesium ett bra tag var det självklart att åka och handla elektrokolloidalt silver har man inte haft på säkert bortåt cirka 2 år så det blev en liter sådant. Med cirka 1 oförbrukad blev det komplettering med 2 stycken silver deo roll-on. Fann 2 intressanta föremål nämligen något aldrig köpt sedan 1995, kristallstenar så det blev en ametist den vackra violetta stenen på bilden samt en ring av Hematit. Sistnämnda kan nog passa undertecknad mer än väl och mera utmärkt när dess egenskaper motverkar vad man har lätt för att falla tillbaka till!
Tja, gratis har det aldrig varit i den butiken lika lite som i butiker för övrigt. I utbyte mot kapital får man vad man vill ha och så gäller även där. Insåg att en lördag rullar inte bussarna likt förr eller vardag
Så då blev det ett besök hos en restaurang och köpa lite matnyttigt. Nyttigt? Kanske inte men åtminstone något dessutom fick man tiden att gå till dess bussen avgick. Cannabis.

Ja, lilla hålan man bott i sedan 44 år har inte mycket annat att erbjuda än apotek, livsmedelsbutiker 2 stycken, 3 i det närmaste bojkottade restauranger, några andra butiker och 1 än sä länge okej restaurang. Resten besöker man aldrig av flera skäl. Därför tvingas man åka drygt 3 mil för att handla det som inte är tillgängligt.

2 kommentarer:

  1. All hällwittes väntetid på busshelveten är onödigt - återinför gamla tidtabeller med 10 minuters mellanrum mellan busshellwittena nu!!!👿

    SvaraRadera
  2. Dyraste 33cl burk man köpt! 27 kronor inte märkvärdigt alls att det är glest i den restaurangen! Som tur är äter man inte oftare ute än regeln: 1 gångs företeelse!

    Tack för att du handlar lokalt? 😂 kan inte hålla med för man bor inte på orten! Det viktiga i texten är det under om ej bytesrätt!

    SvaraRadera