fredag 29 april 2022

Snusfredag varje Fredag 👍

Lagom lämpligt på en fredag som denna. Från en helt annan tidsepok, klimat och politisk spegling.
"Socialism är misslyckandets filosofi, nonchalansens bekännelse och avundens evangelium".
Det kan man alltid fråga sig.
Det kan de flesta kalla lagom kopp koffein. Espresso, Kaffe, Te samtliga innehåller individuell mängd av ämnet.
När de restaurangerna får sämre tider kan ett uppsving i drivning vara i behov.
Enda som är nödvändigt övrigt vet befolkningen enligt säkra källor.
Så ser det ut nästan överallt. Varthän man traskar fjärde kör bil, cyklar, jobbar, promenerar eller bara mitt i gatan står!
Låtsaskompis har många haft att ansluta till sociala medieplattformar för att skaffa många fler är en värdelös handling! I många fall är somliga ej önskvärda och omedvetet utfrysta eller bortkopplade från somliga låtsasvänner!
När man hör dem gasta i luften kan man lätt komma att tänka på bilden ovan.
Vykort med trevligt motiv, ett i mängden man har i verkligheten! Det händer att man köper något eller några emellanåt utan att posta dem till någon som ändå inte uppskattar det! Bättre upp behåller man dem och har "tapetserat" kyl och frys med dem och magneter. Känns harmoniskt, nostalgiskt och trivseln infinner sig än att ha kalla, nakna dörrar det vore som att ha kala väggar i rummen vilket sannolikt är en form av psykosocial funktion. Cannabis

1 kommentar:

  1. Det politiska klimatet i landet är minst sagt ostrukturerat, volymer av felaktigheter och blindhet mot undvik repetitioner av historiska misstag av maktmissbruk, förmynderi, övergrepp mm. Totalt stillestånd gällande infrastruktur, mänsklighet tuktas av diktatur, yttrandefrihet är frågetecken utom för privilegierade individslag, det sovande folket har förändrats till de sovande självutnämnda makthavarna! Som enskilda individer kan inte åtgärdas något om än ambitionen och viljan finns! Räcker med de som gottar sig gratis i andras verk och förtjänster.

    Föga märkligt att verksamheter går omkull när man beteer sig likt man gör! Gammalt korrekt ordspråk: snålheten bedrar visheten. Tids nog är många verksamheter minnet blott om än i många fall bittra minnen.

    SvaraRadera