lördag 23 april 2022

Oj! Så Förmögen Man Kan Bli!

Det landade riktigt väl trots allt. Hade poäng tillräckligt till värdecheck och pant så det räckte till punsch pokaler.
För närvarande har man strax över den summan att handla något lämpligt för. Så det får lov att funka till måndag när träl/slaveri ersättningen finns på konto. Tack och lov! Heltidsjobb utan grus från bluffkassan! Stackars satana som av skador/optimalt ohälsotillstånd tvingas genomgå trauman med den avgrunden.

Mycket tjafs från pensionsmyndighet mm. Det är klart de ska ju utföra något för bidraget de får antagligen. Man hade helst sluppit alltsammans när man vet att OM man får uppleva åldern finns ändå inte så mycket som 1 öre till pension kvar i någon form. Nej! Den dagen gäller det att ha sparat (hur?) ihop till levebröd och dräglig boendeform som tas ur helt eget konto (hemma?) för annars finns inget i bank eller annan möjlighet! Därav ser man många nu ränna runt i jakten på pant flaskor och burkar. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. EU avfallet bör passa sig ytterst noga och helst vistas i bankvalv ifall de får för sug att beslutsfatta om yttrandeförbud. Det kommer att medföra konsekvenser de aldrig kunnat drömma om i de värsta av mardrömmar! När så sker kommer noll nåd att infinna sig motsatt blir sannolikt absurda dåd och katastrofer tusental gånger värre än världskrig och förintelsen. De får gärna prova och se var det leder och var det landar....

    SvaraRadera
  2. Ekonomiska utmaningar är kärvt men ger enskilda människor möjlighet till bättre erfarenheter än de som frekvent har gott ställt för att plötsligt hamna i förfall och misär. Dessa frekvent välställda som plötsligt hamnar i svacka ser relativt ofta ingen annan utväg än den sämrw. Idag och sedan årtionden tillbaka finns skuldsanering och TV att vända sig till men dessförinnan fanns inte de alternativen och då hände vad som hände.

    SvaraRadera