lördag 16 april 2022

Hålla Med Inte Hålla Med...

Har kapslar kvar när man inte konsumerat varje dag utan sporadiskt till och från. Kroppen har trots allt signalerat men när man inte haft tid att lyssna har det resulterat i konsekvenser man vet kommer!
Vilket i synnerhet gäller produkten på bilden nedan! När burken är lika tom som kapital får man lida för det!
Påfyllnad och underhåll med produkten är obligatorisk handling, tyvärr är man inte mer än en fattig likt kyrkråttan grovarbetare så kapitalet räcker inte att fylla samtliga hål med! Löneförhöjning?🤔🙄 Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!! 🤭😂🤣 Det i särklass största skämtet hittills under 2000 talet!!! Har aldrig skett sedan 2004 bortsett ifrån central höjning omfattande alla anställda!!! Nej kompetens och uthållighet, styrka och så vidare betalar I N T E denna institution!!!.
Den burken hade varit utmärkt att ha men det går nästan lika bra att köpa påsar.
Sedan får man fylla på i mindre sparade burkar från tidigare annat innehåll. Det har blivit några stycken under de 7 år man konsumerat kapslar och tabletter.
Aldrig fel med Silvervatten som komplement till och balans mot skadeciner man tar. Hur bra/mindre bra det är även om det inte kombineras med skadeciner är vad man får ta reda på.
Blir att så småningom beställa från någonstans när den är på väg att ta slut. Har ändå varit relativt dryg!
Enda verkliga ämnet som neutraliserar Artros och mängder andra problem!
Hade varit intressant att finna någonstans antingen butik eller att beställa när man av naturligs skäl bojkottat tidigare nätlager.
Så kan mycket väl vara. Gurkmeja, vitlök, Ingefära, Pepparrot, Lök, Habanero peppar, äpplecider vinäger, Echinacea, rå honung, oregano olja, kolloidalt silver tillhör naturens mest kraftfulla antibiotika. Sistnämnda vet man att så faktiskt är faktum!
Den var okej så länge det varade. När de tog slut nödstoppade kroppen och man drabbades av det som blev permanent! Kan inte svara på ifall den hade stor inverkan att det gjorde immunförsvaret uthålligt eller endast bidrog till längre tid av motstånd från kropp och immunförsvar men den gjorde något positivt trots allt!
Säkert till belåtenhet för de som önskat den. Aldrig haft behov om behov finns går det att eventuellt tillverka pastan hemma detta är nog för de bekväma. Silver produkter uppskattas dock av de som upptäckt ämnet. Övriga befolkningen får dras med Apotekets slipmedel, gifter och hokus pokus elixir.

Finns volymer i mängder av andra vitaminer och mineraler. Har provat några som fungerade med varierat resultat. Kadmium.

1 kommentar:

  1. Människor, djur, träd. Växter, natur föds, lever, utvecklas, skrumpnar slutligen dör frågan är vems blir nästa tur? Likt träd som fälls, blommor och buskar klipps, djur som fälls blir somliga människors liv av andra förkortade. Oftast blir de räddhågade beskyddade eller söker skydd springandes med benen på ryggen. Livet på en pinne, i skogen på landet somliga de fann det. Det finns sätt och metoder med hjälp av klimat, vegetation, natur och jorden allas moder! Undertecknad gör vad hajn kunn för att kringgå utstakad levnadstid. Sedan får man si vors he landar.

    SvaraRadera