lördag 9 april 2022

Samlingsföremål 2

Man har mer än ett intresseområde för samlingsföremål. Gamla minnessaker, lustiga utlottningsföremål, som föregående inlägg och värmeljus. Kanske även annat man inte kommer ihåg för närvarande.
Fann 2 stycken doftljus i livsmedelsbutik i början av mars, fanns olika sorter och tillika dofter men som den enda i denna värld med luktsinnet kvar! Fann man en lämplig doft ur alla infallsvinklar och det blev de på bilden ovan granatäpple och limon. Bilden på baksidan av förpackningen är nog vad som blir när man vecklar ut förpackningen och kanske är det meningen att man kan ha den som mysig, inspirerande vacker bakgrundsbild bakom ljuset? Ingenting är omöjligt. Bara den egna fantasin sätter gränserna, som med mycket annat...
Så ser det ut när locket till förpackningen lossats och man lyft ur ljusglaset ur förpackningen. Då ser man motivet på insidan av förpackningen! Nej, har inte vecklat ut den utan låter den vara kvar precis som med andra ljus man har. Orsak varför det blev 2 förpackningar? Det var dem butiken hade kvar i hyllan! Sedan får man c om det blir att ta fram något av dem och bara låta det stå och dofta naturligt utan att "eldas". Har en doftkaka från en annan butik vilken man smälte ner i den aromalampa man har och den bryter man bitar ur och lägger i vanliga värmeljus vilket ger viss men fräsch och behaglig svag doft till skillnad ifrån hela doftkakan som blev tokigt stark och helt enkelt för mycket, även på flera meters avstånd! Cannabis.
Dessa doftkakor köpte man december 2015 och smälte ner. De har väldigt diskret svag doft ännu trots alla år som gått! Hällde över till förbrukade och rengjorda värmeljusformar som man sedan ställde in i köksskåp. Doftar friskt och gott!
Den smältes ner i aromalampan. Köptes december 2021 och 1 smältes ner medan 3 finns i förpackningar.
Behaglig doft och bägge ej smälta ännu! Ligger i 1 av köksskåpen.

1 kommentar:

  1. När allt bra är bäst är det ändå aldrig bättre än avfall! Allmänt å offentligt. Avfall döjer åt däm där en annan jätt hauva bästa å dä späxial bästa!!! Så dä så.

    SvaraRadera