onsdag 27 april 2022

Bra Pålitlighet!

Fick SMS om leverans genom leverantör. Hann imorse kolla utanför dörren - och där stod paketet!😋 moms Alibaba!
Ovanligt paket men efterlängtat innehåll📦 Innehöll allt man beställt och 2 goda fruktkolor. Fraktfritt och super tobak. Nu klarar man sig ett bra tag och slipper onödiga 🚌 bussresor likt tidigare.
Blev 2 rullar utöver planerat. Det är det värt! Inget som säger att man skulle få tag på dessa 2 ifrån godishuset.
2 rullar vit, 1 rulle lakrits, 1 rulle melon och 1 rulle mini lingon. Den sistnämnda kändes som mild variant av Vargtass vilken och är lingon fast extra stark. Den provade man tidigare men föll en inte riktigt i smaken. Cannabis.
Mindre lyckat! På bussen imorse hördea ett "POFF" och sedan såg ena dörrens ruta som bilderna visar. Måste ha kört nära någonting.
Varvid 2 rutor splittrades. Tursamt nog höll de ihop men det såg mindre bra ut vilket beror på nya chaufförer som ibland missbedömer avstånd, blyfot broms, blyfot acceleration. Efter drygt 2 år är det nyare modeller och det är nog bidragande orsak till sena morgonankomster, missbedömning av antal på och avstigande resenärer, trafiksituation mm.

2 kommentarer:

  1. Den enda positiva ljuspunkt i tillvaron för närvarande! Allt annat är permanent förfall och avfall AB saknar kompetens öht till någon som helst konstruktiv utveckling! Kollektiv bestraffning i utsträckning av att de som jobbar likställs med isterbukar som jäser och blir fetare och värst är träck som går mb's ärenden! Egen uppsägning efter 26 år är guld värd! Detta sker inom kort! Lika bra att få det gjort.

    SvaraRadera
  2. Allt får en lösning oavsett hur den ser ut på sikt! Man avvaktar och schin vors det landar. När kropp säger stopp! Nu är något fel kan det vara många faktorer som sätter livet på spel! Finns inget klös som täcker när det är för häftigt ös! Fysiska organ som läcker då har det gått för långt och spärren saknas för att förhindra processen. Livet är långt mer värt än plågande somliga däremot står gärna till slaveriers förfogande...mm ja.

    SvaraRadera