torsdag 7 april 2022

Samlingsföremål

Som man samlat på sig under årens lopp. Somliga påsar är märkta med datum andra inte. Det kan märkas vad man köpte förr. Antar att man började samla i slutet av 90 talet sedan har det bara fortsatt och föremål samlas i den passande väskan.
Ovanlig men ändå vacker, Linné strand väska i liknande gjuteväv. Antar att färgen valdes för smaken äpple eller citron. God var den i alla fall.
Allt som är samlat i väskan till höger. Man har aldrig haft för avsikt att samla! Det har fallit sig naturligt när man sett något i butiker. Visst kan det verka löjligt barnsligt men samtidigt har allt endast varit för skojs skull och aldrig någon mani eller frenesi. Väskan hänger i 1 garderob och så fort något intressant dyker upp i butik och man lyckas få det med sig hem hamnar det i väskan. En luftkudde saknas kan hända att den är någonstans. Från panpizza tillverkaren medföljde i storpack ofta en badboll eller liknande.

Det är säkert mängder man missat men också mängder man inte velat ha heller så allt jämnar ut sig till slut. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Linné strandväskan var naturligtvis avsedd för medtagande av just flaskor med källvatten Linné! Något man aldrig gjorde så den blev ett ovanligt men trevligt objekt bär en fastsydd etikett är synlig! Billys gjorde lite saker som uppblåsbara badbollar mm. Life en uppblåsbar simkudde, Pågens gifflar badbollar och slutligen AhlgreAhlgrens bilar lottade ut olika "sommar" tillbehör som badtofflor, drinkset i plast, frisbee för strandspel, plåtmärken, tygprylar, lämplig väska och Läkerol något läppbalsam eller cerat. Ja, allt möjligt märkligt har det blivit som man småskrattat åt när man tog frsm dem för fotograferingen. Kanske är man en av fåtalet som ännu har dessa föremål kvar, i original förpackningar dessutom? Det vet man aldrig.

    SvaraRadera
  2. En jo-jo med tryck av glassen Twister på ena sidan och GB glass loggan på andra sidan samt original kartong finns också. Senaste i raden är nog kylskåpsmagneten från Gifflar där man "fick" en magnet vid köp av 2 påsar gifflar. Sagt och gjort och magneten sitter på kylskåpsdörren.

    SvaraRadera