lördag 2 april 2022

Bullarrrrna Är Go'a Sa Kardemumman

Först börjar vi med uppmaningen
Sedan en hel del ban och halsbrytande reklam där affärsidé var hela förtjänsten.
Köpte på ÖoB och fick skinnsveda! Så den fick sannolikt inte någon succé.
Den var verkligen en stjärnprodukt för reumatiker och många andra.
Bambyl eller namnet? Minns bara att man fick halsbränna av eländet.
Idag innehåller de sötningsmedel som ger bubblande mage och laxerande effekt!
Den minns man men inte med glädje utan ogillande! Fräsch och ren i glappet med denna produkt. Mycket skulle innehålla pepparmint, uppskattade saltlakrits desto mer.
Köpte 1 kvartskilo matjord på 80 talet där man kunde fylla 5 sparade dosor och priset var faktiskt okej!
Som det såg ut på 80 talet, när man ibland kunde stå i kö för att ta ut kontanter!
Var säkert givande och smakliga när det var mindre noga förr i tiden "tig och ät" var ett av alla uttryck man fått lära sig.
När man lyckas tillreda det utmärkta kaffet blir det rent magiskt och kroppen tillgodogör sig alla positiva smaker som egenskaper kaffe faktiskt ger. Har upplevts.
Uppmärksamhet och varningar till allmänhet kan man hoppas.
Syntetiska medel och naturligtvis påverkar avläsning med digitala komponenter den ömtåliga hjärnan hos djur och människor. Aldrig läkande strålning som skadar mer än någonsin gynnar hjärnan. Offer för meningslös forskning där negativ data arkiveras för att dölja fel och snedsteg. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis är det frågan om nyttiga idioter eller bekväma lättjans neuroskadade varelser som ryggsäcksbärande har överfullt upp med sina individuella motstånd. Vi andra som vant hanterat kontanter sedan långt före sekelskiftet ser fördelar att sabotera kontroll samhället, butiker och ffa staten! Produkter av varierande nytta som kvalitet stöter man på än idag och under 2 år fick kvacksalvare fritt spelrum med föga begränsning utan någon som helst offentlig lag! Tyvärr de samhällen, kommuner och regioner vi tvingas utstå med.

    SvaraRadera